Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τώρα ήρθε η ώρα να γίνει και κυβέρνηση εξωθεσμικών - τροϊκανών

  • Ο Παπανδρέου δεν θέλει να έχει "φασαρίες" και προχωρά ακάθεκτος σε κυβέρνηση τροϊκανών
Το είχαμε πει καιρό πριν και τα γεγονότα δυστυχώς μας επιβεβαιώνουν. Ο Παπανδρέου βλέποντας το αδιέξοδο καταφεύγει σε εξωκοινοβουλευτικές λύσεις για να επανδρώσει τα υπουργεία του, όπως δήλωσε ξεκάθαρα στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα.

«Δεν κρυβόμαστε, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Έχω τονίσει ότι θα αξιοποιήσουμε χωρίς κομματικούς περιορισμούς πρόσωπα σε καίριους τομείς αλλά με στόχο και προοπτική», είπε χαρακτηριστικά ανοίγοντας ξεκάθαρα θέμα ανασχηματισμού που έτσι κι αλλιώς φάνταζε αναπόφευκτος εδώ και καιρό.

Ο Γιώργος καταρρέει και δεν έχει καιρό για χάσιμο. Το πολιτικό κόστος, οι αντιδράσεις του κόσμου και η μη νομιμοποίηση των αποφάσεών του 20 μήνες τώρα από τον λαό δεν φαίνεται να τον απασχολούν, μάλλον του φαίνονται ενοχλητικές σαν κακό σπυρί. Έχει μια αποστολή… Να μας σώσει εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό!

Έτσι ο φόβος μας για πρόσωπα αδίστακτα που δεν λογοδοτούν στον λαό, αλλά αντιλαμβάνονται την κοινωνία ως αριθμούς και δεν θα δείξουν κανένα έλεος να επιβάλλουν τις διαταγές της τρόικας, επιβεβαιώνονται. Το χάσμα κοινωνίας – εξουσίας μεγαλώνει επικίνδυνα.

Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, η κοινωνία βράζει. Τώρα το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια των βουλευτών. Θα υποταχθούν στο κόμμα και θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο ή θα βάλουν πάνω απ’ όλα την χώρα;

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]