Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εγκρίθηκε από το υπουργικό Συμβούλιο ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου

  • Ξέρουμε που πάμε, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου! Το ζήτημα είναι ότι κι εμείς, οι πολίτες, ξέρουμε που μας πηγαίνουν. Και δυστυχώς, εμάς μας πηγαίνουν στην εξαθλίωση, ενώ οι ίδιοι θα οδεύσουν (αν προλάβουν) σε εξωτικά νησιά... Αυτή είναι η διαφορά της πορείας μεταξύ πολιτών και πολιτικών...
Η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση αποτελεί επιβεβαίωση της εντολής για τη συνέχιση της δύσκολης προσπάθειας που ξεκινήσαμε πριν από 20 μήνες, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε σκληρή τη μάχη που δίνει η Ελλάδα, μέσα από μια συνεχή και σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και, όπως είπε, η μάχη δίνεται για τη σωτηρία, αλλά και για την αλλαγή της χώρας.

Η κυβέρνηση, τόνισε, προσπαθεί να διασφαλίσει τη χρηματοδότηση της χώρας και να μπορέσει το χρέος να γίνει διαχειρίσιμο, μέσα σε ένα σκληρό, ασταθές και συχνά αμήχανο διεθνές περιβάλλον.

Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι "ξέρουμε που πάμε", και η κυβέρνηση εφαρμόζει συγκεκριμένο σχέδιο μέχρι το 2013.

Εγκρίθηκε από το υπουργικό Συμβούλιο ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος

Εγκρίθηκε, πριν από λίγο, ομοφώνως, από το υπουργικό συμβούλιο ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που θα κατατεθεί στη Βουλή την Παρασκευή από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου συνεχίζεται με συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την απλοποίηση των διαδικασιών και την επιτάχυνση του χρόνου έκδοσης των οικοδομικών αδειών.

Έτσι, μεθοδικά και με υψηλές ταχύτητες η κυβέρνηση Παπανδρέου, ωραιοποιώντας την υποδούλωση της χώρας, οδεύει στον δρόμο της κατοχής, του διαμελισμού και της εθνικής καταστροφής. Το σημαντικό, όμως, για τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι πως αυτά γίνονται με αίσθημα "πατριωτικής ευθύνης"... Και δεδομένης της συνάφειας λόγων και έργων του συγκεκριμένου σύγχρονου Τσολάκογλου, όλοι μας καταλαβαίνουμε πως η πατρίδα μας εισάγεται στο κρεοπωλείο του Νεοταξισμού και της Διεθνοποίησης, προκειμένου ο "σκεπτόμενος" να νιώσει "εθνικά" υπερήφανος...

Μία απορία μόνο: Υπάρχει περίπτωση να δίνεται προμήθεια για τα δάνεια που συνάπτει η κυβέρνηση Παπανδρέου; Ποιός μπορεί να απαντήσει;

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι "ξέρουμε που πάμε", και η κυβέρνηση εφαρμόζει συγκεκριμένο σχέδιο μέχρι το 2013."

    Αρα για να ξερει που παμε,σημαινει οτι ηξερε οτι θα αποτυχει το μνημονιο 1!!
    Μηπως ξερει απο τωρα οτι θα αποτυχει και το δευτερο????

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]