Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε γέλασε…

Σταυροφόρος της Δύσης

Πρέπει να αντιδράσει ο κόσμος! Για να το κάνει αυτό χρειάζεται απλή και κατανοητή ΓΝΩΣΗ! Χειροπιαστά επιχειρήματα τα οποία:

1. θα κατανοήσει αμέσως

2. θα είναι εύκολο να τα μεταφέρει και να επιχειρηματολογήσει μόνος του χωρίς τον ΠΠ, τον Ιθαγενή, τον Προφήτη, τον Ροδινό κλπ δίπλα του

3. να πιστέψει την απλά επιχειρηματολογία.. στην καθομιλουμένη της παρέας!

Θα μπορούσα να γράφω με τεχνικούς όρους και στόμφο,, αλλά ποιος θα κατανοούσε με τα όσα λέω; ΚΑΝΕΙΣ! 
Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί..

…
ΕΙΝΑΙ, λοιπόν, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ! ΟΛΟΙ !!! ΜΑ ΟΛΟΙ!!!

Στην πρώην Αν. Γερμανία ήταν η κακή Στάζι…οι ΚΑΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Στο Ιράκ/Αφγανιστάν οι ΚΑΚΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ έκαναν τουμπέκα και τα λαμόγια τα πήραν ΟΛΑ απ όλες τις πάντες ! Το ονόμασαν αναστήλωση, εκδημοκρατισμό, Δημοκρατία, Ελευθερία, καλύτερες μέρες...

Ποιοί; Η Μιζενς η Μπόινγκ, Η Χαλιμπουρτόν, η Μονσάντο οι Τράπεζες κλπ…

Οι δε κομμουνιστές κάθισαν και την πλήρωσαν διότι ΤΟΥΣ ΕΨΗΣΑΝ ότι είναι οι κακοί και έπρεπε να τιμωρηθούν για να ξεβρωμίσει ο τόπος !! Το ίδιο και οι Ταλιμπάν, ο Κακός Σαντάμ, οι Σέρβοι κλπ … ΛΑΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ήταν τρομοκράτες !! ένας προς έναν !! ! όχι μόνο τα πρόσωπα που κυβερνούσαν !!

Ρώτησαν κανέναν για το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ; Αποφάσισαν οι κυβερνήσεις; Τα κοινοβούλια; Οι θρησκευτικοί ηγέτες μήπως;

ΟΛΑ έγιναν υπό την αιγίδα του ΟΗΕ του ΝΑΤΟ της Κίνας και της Ρωσίας (ειδικά οι δυο τελευταίοι είχαν σκελετούς στα ντουλάπια.. και μόκο -Θιβέτ/Τιέν Ανμέν, Σιβηρίες/Τσετσένοι) και … Όλοι στο ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ !

Τώρα τα λαμόγια βρήκαν νέο εχθρό: ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ…ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΟΡΑΚΟΖΩΗΤΟ ΕΛΛΗΝΑ … αυτούς τους τύπους εκεί Νότια που αρμενίζουν στον ήλιο, δε δουλεύουν, δεν πεθαίνουν, ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΟΙ και πιστεύουν στο “Αγαπάτε Αλλήλους”, έχουν Φιλότιμο, πιστεύουν στην Αληθινή Φιλία, είναι Γενναιόδωροι ΑΛΛΑ… είναι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ (ΓΑΠ-ΝΧ -λαγός ;;), είναι ΜΠΑΧΑΛΟ ( ΓΑΠ-ΝΧ λαγός;; ) κλπ κλπ κλπ… “έχουν δώσει τα Φώτα σε όλους εμάς” οι ΑΤΙΜΟΙ…!

Έτσι δουλεύει το σύστημα.. ΟΙ ΛΑΓΟΙ, τα ΜΜΕ (Δανειστών/σπεκουλαδόρων) από κοντά να φορτώνουν και να σιγοντάρουν για να πάρουν μαζί την κοινή γνώμη κατατόπου (Δανειστών). Η λύση έρχεται αυτόματα: ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΙΑΣΟΥΝ.

Έχουμε και τα δικά μας ΜΜΕ με τους ίδιους και ντόπιας παραγωγής λαγούς. Έκαναν το λαό να πιστέψει ότι φταίει και ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ. Να ΖΕΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ! και πρέπει να πληρώσει ( Πάγκαλος – μαζί τα φάγαμε ) ΓΑΠ-ΝΧ τα ίδια και τα ίδια, ΠΑΠΑΚι ( τιτανικός και μπάχαλο τα πάντα όλα, 15 Ιουλίου κατεβάζουμε ρολά ), Λοβέρδος ( δεν υπάρχει σάλιο, δεν λέμε την αλήθεια και καλά στο λαό ), Δαμανάκη ( εκτός ευρώ ) …κλπ κλπ…..αλλά φτάνει, θα γεμίσω τη σελίδα !…

Κατάφεραν να μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΟΧΕΣ για να δουλέψει ΚΑΙ το ΜΜΕ εκτός Ελλάδος ( τα λένε οι ίδιοι ! )

Οι λομπίστες.. κάνουν πολύ καλή δουλειά λοιπόν ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Έχουνε ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ όχι εμένα κι εσάς, πάντα με το αζημίωτο ! Αυτό είναι ένα μέρος της δουλειάς τους.. η διαμόρφωση της κοινής γνώμης και ο επηρεασμός – καθοδήγηση αποφάσεων ( να το πω sic )..

Ξέρω πολύ καλά ότι ΜΕ ΝΙΩΘΕΤΕ και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΘΙΝΚ ΤΑΝΚΣ ΤΩΝ ΛΟΜΠΥ ΧΑΟΥΖΕΣ !!! και οι Λαοί Λούζονται τα αποτελέσματα σιωπηλά, ΕΝΟΧΟΙ..

Όλοι οι σοβαροί λομπίστες έχουν πελάτες και στις δύο όχθες! Μην μπερδεύεστε!….

Κάψτε το πελεκούδι που έλεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου !! Με ΓΝΩΣΗ και Επιχειρήματα. Όποιος έχει απορία…(ες) εδώ είμαι !!! αλλά δε νομίζω !! χαχαχαχαχ το ΕΠΙΠΕΔΟ είναι πολύ ΥΨΗΛΟ !!!

ΠΠ ντε φάκτο

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΕΔΩ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΝ .....
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ, ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.
    ΕΤΣΙ, ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ "ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ" ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ....
    ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ", ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ???
    ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ...
    ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ?!?!?
    ΤΣΑΓΑΝΟ, ΟΡΓΗ, ΜΑΝΙΑ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΘΑΡΡΟΣ, ΘΡΑΣΟΣ, ΑΓΑΠΗ, ΜΙΣΟΣ, ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΕΓΩΙΣΜΟΣ, ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ???

    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ .... ΤΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟ ΧΩΜΑ ?!?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]