Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τώρα τρέμουν την επόμενη ημέρα...


Ο εφιάλτης όλων εκείνων που παρέδωσαν την χώρα μας, την πατρίδα μας, την Ελλάδα, στα χέρια μανιακών οικονομικών τρομοκρατών, μόλις αρχίζει.

Ήδη, αρκετοί από τους ψηφίσαντες υπέρ του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ψάχνουν τρόπους να μεταβιβάσουν στους πολίτες τους εκβιασμούς στους οποίους οι ίδιοι υπέκυψαν...! Προσπαθούν να πείσουν για τις καλές τους προθέσεις, θυμίζοντας τον κατά συρροή δολοφόνο που δείχνει μεταμέλεια όταν συλληφθεί...!

Δεν γνωρίζουμε πως θα περάσουν το καλοκαίρι τους όλοι αυτοί οι βουλευτές, δεν γνωρίζουμε αν θα νιώθουν ενοχές ή αν θα νιώθουν πως απειλούνται οποιαδήποτε στιγμή από τον οποιοδήποτε πολίτη, οποιασδήποτε ηλικίας. Γνωρίζουμε, όμως, πως αυτά τα εκτρωματικά νομοσχέδια που ψηφίστηκαν, πέρα από την αντισυνταγματικότητά τους, δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτά από τους πολίτες. Άλλο πράγμα η ψήφιση ενός "νόμου" και τελείως διαφορετικό η εφαρμογή του. Εάν δεν συναινέσουν οι Έλληνες πολίτες στο γδάρισμο που τους επιβάλλει η κυβέρνηση Παπανδρέου, τότε θα δημιουργηθούν τα πραγματικά αδιέξοδα...

Τί θα κάνουν άραγε οι λαλίστατοι (κατά συρροή και μονίμως ψευδόμενοι) κυβερνώντες εάν υπάρξουν αντιδράσεις επί του πρακτέου; Θα αρχίσουν να συλλαμβάνουν όλους τους Έλληνες πολίτες και θα τους ρίχνουν στην φυλακή;

Έχουν σκεφτεί ότι οι ίδιοι είναι θύματα ενός εκβιασμού ο οποίος μόλις άρχισε και στον οποίο δεν υπέκυψε ο λαός, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης; Έχουν σκεφθεί πως καθημερινά θα διαρρέουν αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο αυτού του σκευάσματος ευθανασίας μίας χώρας και θα ενημερώνονται οι πολίτες για το τι ακριβώς αποφάσισαν για τους ίδιους και τα παιδιά τους οι "Έλληνες" κυβερνώντες; Ποτέ καμία κυβέρνηση δεν πήρε τέτοια μέτρα για τον λαό της. Ακόμη και στρατιωτικές κατοχικές δυνάμεις δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία προς τους πολίτες από την κυβέρνηση Παπανδρέου...

Με βάση αυτά τα νομοθετικά εκτρώματα που ψήφισαν οι βουλευτές, ουσιαστικά ανοίγουν πόλεμο με τον λαό. Το γνωρίζουν πολύ καλά και γι αυτό ήδη άρχισαν να ανησυχούν για την ημέρα που θα "σπάσει το σπυρί"...

Κύριοι βουλευτές, κύριοι υπουργοί, κύριοι αντιπρόεδροι και κύριε πρωθυπουργέ...

Ανοίξατε έναν λάκκο στον οποίο οι ίδιοι θα μπείτε μέσα. Να εύχεστε να συμβεί σύντομα, γιατί το μαρτύριο της αναμονής είναι ιδιαίτερα τρομακτικό... Τολμήσατε να καταδικάσετε έναν λαό, για να κρύψετε τις δικές σας ανομίες! Γίνατε γελοιότεροι των γελοίων και επικινδυνότεροι των επικινδύνων... Το κοκτέιλ που παρασκευάσατε θα το πιείτε ολόκληρο, μέχρι τον πάτο...

Το Σύνταγμα σας περιμένει... έκλεισε ραντεβού μαζί σας για να σας τακτοποιήσει στην... ιστορία!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Παιδιά όπου βρίσκεται πασόκο βουλευτή..περιποιηθήτε τον δεόντως και ευχαριστήστε τον πούστη που έσωσε την Ελλάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. APO MIA SFAIRA NA TELEIWNOUME KAI DHMEUSH TWN PERIOUSIAKWN TOUS STOIXEIWN EWS TRITOU VATHMOU SUGKENEIAS KAI TOUS ZWNTES AUTWN SUGKENEIS APELASH KAI AFAIRESH TOU DIKAIWMATOS NA EINAI ELLHNES POLITES!!!!!!OYST SKOULHKIA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΜΟΥΝ.... ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΤΡΕΜΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ!!!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!! ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΥΣΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΠΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το κόστος της σφαίρας στην οικογένειά τους, όπως στην Κίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔημΒας
    Γνωρίζετε πολλά καθάρματα να έχουν τύψεις για τις πράξεις τους;
    Μόνο η κρεμάλα μπορεί να τους εξιλεώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παυση πληρωμων σε κρατος-τραπεζες. Αντε να τελειωνουμε επιτελους με τις μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ....
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΉ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΣΟΥΝ "ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ" !!!!! ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ "ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΕΒΑΛΕ "ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ", ΑΘΛΗΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.
    ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!.
    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ?!?!?

    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΟΪΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΓΜΑ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ", ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ (ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ).

    ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ "ΑΔΥΝΑΜΟ" ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ", ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΙΣΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ?!?!?

    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΘΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΤΟΣ ?!?!?

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΛΗ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΗΠΕΙΡΟ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ "ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΓΟ" ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΙΣΟΖΑΒΑ !!!

    ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ 180 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ !!!!
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΗ ?!?!?
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΣΤΡΟ" ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟ .... !!!

    ΓΙΩΡΓΑΑΑΑΚΗ .. .ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.

    ΣΗΜ.
    ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν φταίνε μόνο οι Πασόκοι, φταίνε ΟΛΟΙ.
    Και οι νεοδημοκράτες ψήφισαν ΟΧΙ στο μεσοπρόθεσμο και μετά ψήφισαν ΝΑΙ στην εφαρμογή του !
    Ξεφτιλίστε τους ΟΛΟΥΣ !!!
    Καλό κυνήγι !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]