Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δημοψήφισμα ετοιμάζεται να προτείνει ο Παπανδρέου!

  • Ο Γ. Παπανδρέου ετοιμάζει δημοψήφισμα
  • Δεν θα ζητήσει τη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου με ενισχυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών
  • Απέκλεισε πρόωρες εκλογές
  • Αποκάλυψε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για το νέο δάνειο

*8 ώρες κράτησε το άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο


Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να προτείνει δημοψήφισμα για τις επερχόμενες αλλαγές τάχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την μαραθώνια άτυπη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου!

Τον ασκό του αιόλου είχε ανοίξει προ ημερών ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας στους Υπουργούς της κυβέρνησης απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ενώ κάλεσε εκ νέου τα άλλα κόμματα για συναίνεση, λέγοντας χαρακτηριστικά «να κλείσουμε μαζί τη διαπραγμάτευση» με την τρόικα.

Ο Γ. Παπανδρέου αποκάλυψε ότι οι διαπραγματεύσεις για τη νέα βοήθεια δεν έχει κλείσει, την ώρα που οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες για το ύψος του νέου δανείου είναι συγκεχυμένες, καθώς πλέον φημολογείται ότι θα αγγίξει και τα 100 δις ευρώ!

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ζητήσει την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος με πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Ήθελε να το προτείνει στην σύνοδο των πολιτικών αρχηγών. Δεν τόλμησε, ήταν όμως μία θαυμάσια διέξοδος για να βρει αφορμή και να μετακυλίσει την ευθύνη του Credit Event στον λαό. Γράφαμε λοιπόν:

Με αυτό το πρόσχημα, θα τεθεί στον λαό το δημοψήφισμα, ώστε μετά το αποτέλεσμα που φυσικά θα είναι ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, να βρουν αφορμή για το πολυπόθητο Credit Event και να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι – brokers – κάτοχοι CDS!

Ούτε μια φορά δεν μας εκπλήξατε κύριε Παπανδρέου. Πάντα είμασταν ένα βήμα μπροστά σας. Με τα επίορκα ΜΜ"Ε" βαδίζατε και εξαπατούσατε τον λαό. Με αυτά θα βουλιάξετε.

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Ψωμί - Ελιά και ΕΛΛΗΝΑ κυβερνήτη !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι να κάνουμε Κωνσταντίνε?
    Να πούμε ναι για να μην θησαυρίσουν οι τζογαδόροι της χρεοκοπίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλεις την δική μου απάντηση, βρίσκεται εδώ http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_3385.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. , ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΑΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ,ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΓΙΕΣ ΘΑ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ! ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΓΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ, ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ Η ΡΩΣΙΑ(ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΞΕΧΝΑΓΑΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ)! ΤΕΛΟΣ ΠΕΥΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο θεος εχει χιουμορ,και αγαπη πολυ.
    θα τα φερει βολικα,θα καουνε τα ξερα ,
    και θα ανθισουν τα χλωρα..
    αναψτε και κανα κερακι για την πατριδα μας..
    η θεια χαρις τα ασθενη θεραπευει..
    και αυτα που δεν υπαρχουν τα συμπληρωνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πιστεύω σε μπλόφες, αν ήθελε χρεοκοπία θα την είχε φέρει. Θέλει να πουλήσει πρώτα, για αυτό έγιναν όλα και επειδή υπάρχει αντίδραση ρίχνει διλήμματα όχι για τον λαό, στην παράταξη απευθύνεται. Αλλά έλα που σκοτώνονται μεταξύ τους, οι συνδικαλιστές βράζουν, αλληλοσπαραγμός με ξεσκεπάσματα κλπ. Και ο πολιτικός λόγος τόσο ξεπερασμένος πια που μόνο αηδία φέρνει, προσπαθούν να βρουν έρεισμα στο συναίσθημα του πασοκτσή, αποτυχημένα όμως γιατί εκτός από τα μεγάλα κεφάλια που μπορούν να την κάνουν οι υπόλοιποι θα μείνουν δίπλα σε πεινασμένους και εξαπατημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]