Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε διάγγελμα θα προχωρήσει το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου


Σε διάγγελμα αναμένεται να προχωρήσει το απόγευμα ο πρωθυπουργός, καθώς βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, δεν προχώρησε σε καμία δήλωση.

Μάλιστα, από το ύφος του μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η πίεση είναι μεγάλη.

Εισερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γ. Παπανδρέου πραγματοποίησε μονόλογο κάνοντας λόγο για πανεθνική προσπάθεια, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

“Σε κάθε περίπτωση”, υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου, “θα προχωρήσουμε με αυτό το αίσθημα ευθύνης στις απαραίτητες αποφάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση”, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μίλησε πριν επισκεφθεί το Μέγαρο Μαξίμου με δυο πολιτικούς αρχηγούς: τον Φώτη Κουβέλη και την Αλέκα Παπαρήγα και στη συνέχεια θα έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Κερδίζει έδαφος η νέα σύγκλιση πολιτικών αρχηγών για την επίτευξη συναίνεσης, ενώ δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να έχει καταλήξει να προτείνει προσωπικότητες κοινής αποδοχής.

Στις 2 και μισή θα συνεδριάσει ο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ που από εκεί θα γίνουν γνωστές όλες οι προθέσεις των βουλευτών. Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι δεν αποκλείεται να έχουμε στη συνέχεια της μέρας και νέες αποστασιοποιήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!

Την ίδια ώρα, η ΝΔ παρακολουθεί στενά της εξελίξεις με τα στελέχη στη Λ. Συγγρού να πραγματοποιεί από το πρωί αλλεπάλληλες συσκέψεις.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]