Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η «νομιμότητα» της παρανομίας των ανδρεικέλων

ΟΧΙ στη «νομιμότητα» της παρανομίας των ανδρεικέλων

Μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα το τυποποιημένο ψεύδος και η γλοιώδης, τρομοκρατική προπαγάνδα παίρνουν μορφές στραταρχικής αυθάδειας και φρενοβλάβειας…

Αυτό ζούμε σήμερα: το αποκρουστικό πρόσωπο του πασοκικού ολοκληρωτισμού και της τρομοκρατικής προπαγάνδας χωρίς όρια και αναστολές.

Ο «βενιζέλειος» ανασχηματισμός έδωσε πιο μοχθηρή μορφή στην πασοκική προπαγανδιστική φρενοβλάβεια…

Ο ίδιος ο Βενιζέλος αποτυπώνει όλη τη φρίκη, την ελεεινότητα, τη δολιότητα και το γλοιώδες της καθεστωτικής μοχθηρίας και του προπαγανδιστικού ολοκληρωτισμού.

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα, με αιχμή τον Βενιζέλο, καθώς και οι ύαινες του καθεστώτος (ΜΜΕ), με τους πληρωμένος «μπράβους» τους, αναπαράγουν την ίδια άθλια και αισχρή κασέτα του ψεύτικου, μακάβριου διλήμματος:

«Ή μεσοπρόθεσμο και δάνεια ή χρεοκοπία και τέρμα οι μισθοί και οι συντάξεις».

Τηλεοράσεις, εφημερίδες και ραδιόφωνα, σε βαθμό υστερίας, πουλούν αυτό το τρομοκρατικό και εκβιαστικό παραμύθι, αυτό το αισχρό και ασύστολο ψεύδος.

Τόσο αδίστακτοι, γελοίοι και γλοιώδεις είναι. Ο πανικός της κατάρρευσής τους βγάζει στον αφρό όλο το αποκρουστικό τους ψεύδος, την τρομοκρατική τους θηριωδία και τη φασιστική τους ψύχωση.

ΕΚΤΕΛΟΥΝ την Ελλάδα, χρεοκοπούν αδίστακτα τον ελληνικό λαό και ΑΠΕΙΛΟΥΝ με χρεοκοπία αν δεν πάρουμε το μεσοπρόθεσμο δάνειο: Το τελικό «συμβόλαιο θανάτου» μας και το φέρετρο της κηδείας μας!!!!!

ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τους μισθούς και τις συντάξεις και μας λένε ότι το Μεσοπρόθεσμο δάνειο …εξασφαλίζει μισθούς και συντάξεις!!!!!

Μόνο ο πασοκικός κρετινισμός και το συνακόλουθο ισοδύναμο της φασιστικής, τρομοκρατικής προπαγάνδας του, θα μπορούσαν να διατυπώσουν το αξίωμα: «Οι μισθοί και οι συντάξεις «εξασφαλίζονται» δια του ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ τους»!!!!!!!

Μας λεηλατούν αναίσχυντα, μας πίνουν το αίμα, σαν βρικόλακες, μας φτωχαίνουν και χρεοκοπούν ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ και μας λένε ότι για να διασωθείτε πρέπει να υπογράψουμε και την τελευταία απόφαση της εκτέλεσής σας!!!!

Δεν υπάρχει, πλέον άλλος δρόμος παρά μόνο ένας: ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!

ΟΛΟΙ στους δρόμους και η ΟΡΓΗ μας να σπάσει τις «αγκύλες» της υποταγής μας στη δικτατορική τους «νομιμότητα»…

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ είναι αυτοί και το καθεστώς τους.


ΟΧΙ στη «νομιμότητα» της παρανομίας τους, όχι στη «νομιμότητα» των ανδρεικέλων και των κομμάτων-προτεκτοράτων των μαφιών του χρήματος…

Δεν έχουμε να χάσουμε ΤΙΠΟΤΕ πλέον, παρά μόνο τα φέρετρά μας…

Από resaltomag μοντάζ Γρέκι

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]