Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Βουλή ψήφισε τον Εφαρμοστικό Νόμο!

  • Προκαλούν με την συμπεριφορά τους οι βουλευτές του Κοινοβουλίου
  • Με την πλατεία Συντάγματος γεμάτη δακρυγόνα, ψηφίζουν
  • Οι κουκουλοφόροι της Βουλής συσκοτίζουν την Δημοκρατία
Την ώρα που γίνονται όλα αυτά έξω από τη Βουλή, ως προιόν αποπροσανατολισμού, μέσα στο Κοινοβούλιο συνεχίζονται κανονικά οι διεργασίες για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου.

Ψηφίστηκε στην Επιτροπή Οικονομικών, κατά πλειοψηφία, από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο εφαρμοστικός Νόμος που εξειδικεύει το πακέτο μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος μέχρι το 2015.

Η συζήτηση συνεχίζεται επί των άρθρων και θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα, ενώ αύριο και μεθαύριο θα εισαχθεί, με κατεπείγουσα διαδικασία, προς συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής.

Κατατέθηκαν στη Βουλή οι αναδιατυπωμένοι πίνακες του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής, που συμφωνήθηκαν με την τρόικα, και περιλαμβάνουν διορθώσεις προκειμένου να καλυφθεί το κενό των 600 εκατ. ευρώ λόγω της υπαναχώρησης στο θέμα των αποδείξεων.

Το κενό αυτό θα καλυφθεί με την είσπραξη 300 εκατ. ευρώ από τους περίπου 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες με την επιβολή τέλους επιτηδεύματος ύψους 300 ευρώ για φέτος και με την περικοπή 300 εκατ. ευρώ από δαπάνες.

Έσπασε η καρέκλα της Μπακογιάννη κατά την συζήτηση του Εφαρμοστικού!!! Προμήνυμα πως κάποιοι θα τους κόψουν τα πόδια με αυτά που ψηφίζουν;
«Ατύχημα» είχε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στην συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για την συζήτηση του Εφαρμοστικού Νόμου.

Η κ. Μπακογιάννη πήγε να καθίσει στην καρέκλα της, όμως… έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα. Η ανησυχία των παρευρισκομένων ήταν μεγάλη, αλλά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σηκώθηκε αμέσως και τους καθησύχασε.

Η καρέκλα αλλάχτηκε και η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Κάθε ψήφος και μια τσφόπλακα στην πολιτική καριέρα του καθενός από αυτούς, αλλά είναι τόσο πορωμένοι που δεν καταλαβαίνουν τι τους περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. \Καταλαβαινουν καταλαβαινουν...απλως νομιζουν οτι τα αφεντικα τους αν χρειαστη θα τους βοηθησουν να φυγουν.Αλλα ειναι και αυτοι νουμερα στους ηλεκτρονικους υπολιγιστες, οπως ολοι αλλωστε στα σκοτεινα και διαβολικα μυαλα των νεοταξικων αφεντικων.
    Προδοτες ειναι και ως τετοιοι θα αντιμετωπιστουν αμφοτερης πλευρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]