Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα επεισόδια άρχισαν


Μικρής έκτασης συγκρούσεις στην Αθήνα. Κουκουλοφόροι και ΜΑΤ έχουν αρχίσει τον γνωστό τους χορό για να διασπείρουν τον τρόμο. Το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό…!

Όλοι μας ξέραμε πως η σημερινή απεργιακή πορεία θα φέρει μαζί της και τους γνωστούς – γνωστούς κουκουλοφόρους. Αυτούς που «κατάγονται» από τα βόρεια προάστια και αυτούς που ξεκινούν την ημέρα τους από το δεύτερο υπόγειο της ΓΑΔΑ… Ενωμένοι, με σαφές σχέδιο κινήσεων, αποσκοπούν για μία ακόμη φορά να διασπάσουν τους πολίτες που διαδηλώνουν, επιχειρούν για μία ακόμη φορά να επιβάλουν τους νόμους που ψηφίζει η κατοχική κυβέρνηση, με την βοήθεια των παρακρατικών της μηχανισμών.

Η σύγχρονη ιστορία θα έχει να καταγράψει πάρα πολλούς εφιάλτες. Οι δρόμοι έχουν γεμίσει με αστυνομικούς που επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα, την ρίψη χημικών ουσιών. Το κράτος για μία ακόμη φορά χρησιμοποιεί τους χρήσιμους ηλίθιους που διαθέτει, για να παγώσει το δίκιο των πολιτών, να τους διαλύσει, να τους εκφοβίσει και να τους κλείσει στα σπίτια τους.

Οι πολίτες είναι στους δρόμους και έχουν να αντιμετωπίσουν παρακρατικούς (χωρίς κουκούλες και με την «ιδιότητα» του πολίτη) που τους προκαλούν. Η τακτική κρίνεται άκρως επικίνδυνη και εμφυλιοπολεμική. Οι ευθύνες της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι τεράστιες, εάν στραφούν πολίτες κατά πολιτών.

Προτείνουμε συλλήψεις εκ μέρους των πολιτών, κάθε κουκουλοφόρου, φωτογραφήσεις τους και κράτησή τους… Πρέπει να υπάρξουν στοιχεία για την πολιτειακή εκτροπή που αυτή τη στιγμή συμβαίνει. Αυτά τα στοιχεία θα στήσουν τις πολιτικές κρεμάλες στους κυρίως υπεύθυνους…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]