Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε δύο αντιπροέδρους...! Τυχαίο;

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η Χώρα "διαθέτει" Κυβέρνηση με δυο Αντιπροέδρους, εκ των οποίων ο εις άρχει της Οικονομίας και ο έτερος αποτελεί πηγή πικρού γέλωτος, ο δε Πρωθυπουργός, ονόματι Γεώργιος Παπ...ανδρέου, φέρει μύστακα, επικαλείται "μοναδικές" εθνοσωτήριες λύσεις και διακηρύσσει ότι δεν τον ενδιαφέρει το "πολιτικό κόστος"...

Την προηγούμενη φορά Πρωθυπουργός ήτο ο Γεώργιος Παπ(αδόπουλος), με Αντιπροέδρους τους Παττακό και Μακαρέζο.

Τις αυταρχικές πρακτικές τους, αλλά και την "επιχειρηματολογία" τους, αντιγράφει, σχεδόν κατά γράμμα, το εκτροφείο της Υποκράτους (μόνο που, αυτή τη φορά, στην θέση του "κομμουνιστικού φαντάσματος" επισείεται το σκιάχτρο της "στάσης πληρωμών").

Από αντιγραφή σε αντιγραφή (και από καταστροφή σε καταστροφή) ο Ανθύπατος και οι συμπρωθυπουργεύοντες Ηρακλείς του δεν θα αργήσουν να καταλάβουν τις θέσεις των προκατόχων τους (και) στα ανάκτορα του Κορυδαλλού...

Σχόλιο ιστολογίου: Και που είπαμε ότι τελείωσε τον βίο του ο Γεώργιος Παπ...αδόπουλος; Σε κελί...; Λέτε η ιστορία να είναι τόσο συνεπής στα ραντεβού που δίνει; (μεταξύ μας, αδικούμε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, επειδή μπροστά στον Γεώργιο Παπανδρέου μοιάζει με... ιερέα που διηύθυνε παρθεναγωγείο!!!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Aνατριχιαστικές οι ομοιότητες! Μόνο που το βλέμμα του ΓΑΠ είναι απλανές, ενώ του συνταγματάρχη καθαρά σατανικό. Τα Ελληνικά και των δύο όμως... για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, (+)ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ !!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ !!!!

    37 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ !!!!!!!!!

    ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ΚΕΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Παπαδόπουλος( αριστούχος από το Γυμνάσιο) με τον καθυστερημένο ΓΑΠ ? Ο ένας Έλληνας ο άλλος Αμερικάνος ( σύμφωνα με τον Νομο του περί ιθαγένειας ) ο ένας ήτανε φτωχός ο άλλος παμπλουτος, ο ένας ήρωας του Ελληνικού Στρατού και ο άλλος λιποτάκτης, ο ένας έχτισε τα εργοστάσια της ΔΕΗ κιο άλλος τα ξεπουλάει, , ο ένας πήρε την Ψωροκώσταινα και την έκανε να μειάσει λίγο κράτος χωρίς χρέη, ο άλλος πήρε κράτος της ευρωπαικής ένωσης και το κάνει υπερχρεωμένη τριτοκοσμική αποικία ο...ο...ο..Ωρε Γιώργημ Παπαδόοοπουλεεε!! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Παπαδοπουλοs, ο λεγομενοs δικτατοραs, ειχε κανει και 2 δημοψηφισματα. Οσο για το πολυτεχνειο, αυτη η κοροιδια πρεπει να σταματησει και να μαθουμε την αληθεια. Ανθρωποι σαν τον Παπαδοπουλο που πολεμησαν στην πρωτη γραμμη για την Ελλαδα παιζονταs την ζωη τουs δεν προδιδουν την χωρα τουs. Και μαs ηρθαν τα λουλουδια του πολυτεχνειου με τιs γραβατεs και μαs το παιζουν πατριωτεs και σωτηρεs. Ποιοι; αυτοι που με τα καμωματα τουs την απομακρυναν απο τιs αγορεs για να την ξεπουλησουν. Γιατι δεν βγαζουν τον πλουτο τηs Ελλαδαs και αντιθετα την σερνουν στην ζητιανια; Μακαρι να βρισκοταν εναs Παπαδοπουλοs σημερα να τουs μαζεψει ολουs και να ξανακανει την Ελλαδα ενα μεγαλο εργοταξιο.

    Και μην ξεχναμε οτι η Χουντα των Συνταγματαρχων τελειωσε στιs 8/10/1973 και τoν φεβρουαριο του 1974 θα εκανε εκλογεs που σιγουρα θα κερδιζε. Να γιατι στηθηκε αμεσωs το πολυτεχνειο. Φανταστειτε αν συνεχιζε το εργο του ο Παπαδοπουλοs που θα ηταν σημερα η Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]