Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρέμουν οι κουδουνίστρες της τρόικας και ψηφίζουν νύχτα νόμους που αυξάνουν την... προστασία τους!

  • Ενισχύουν με ειδικό νόμο την ασυλία τους οι εφιάλτες της Ελλάδας, φοβούμενοι την σύλληψή τους
Ψήφισαν τα φοβισμένα ανθρωπάκια μουλωχτά και μέσα στη νύχτα ένα νόμο που ενδυναμώνει την ασυλία τους και απαγορεύει ως και τη σκέψη για έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής, σύλληψης και προσωρινής κράτησης υπουργών. To σχετικό αρχειο εδώ

Αχαχα! Τρέμουν σαν ψάρια οι φυλασσόμενοι ολιγάρχες.

Εμείς ματώνουμε κάθε μέρα μέσα στα ταξικής ποιότητας αυτοκίνητά μας, στις ταξικής ποιότητας γειτονιές μας, στα ταξικής ποιότητας νοσοκομεία μας, αντιμετωπίζουμε αλλοδαπούς εγκληματίες και παρόλα αυτά δεν τρέμουμε σαν τα ψάρια!
Κυκλοφορούμε και συναθροιζόμαστε στις πλατείες!

Το θέμα όμως είναι ΠΟΙΟΝ φοβούνται;

Το λαό τον φοβούνται σίγουρα, ξέρουν ότι κομματάκια θα γίνουν αν πέσουν στα χέρια του, αλλά αυτός δεν θα πήγαινε με εντάλματα στα χέρια χα χα χα, θα εφάρμοζε συνοπτικές διαδικασίες, πατ κιουτ.

Τον Στρατό τον ελέγχουν, δεν υπάρχει θέμα από εκεί.
Βέβαια, παντού υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας.

Μήπως όμως φοβούνται το πραγματικό αφεντικό τους, τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (διότι είναι πολλοί πλέον οι κατακτητές της πατρίδας μας) που θα τους ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΑΓΑΡΜΠΑ όταν κάνουν τη ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;

Η εικόνα του Στρος Καν στοιχειώνει τα όνειρά τους…

Νόμος απαράβατος: Οι Νόμοι είναι οι μπράβοι του συστήματος.
Όσο πιο πολλές κακοποιές πράξεις έχεις διαπράξει, τόσο πιο πολύ φοβάσαι.
Και όσο πιο πολύ φοβάσαι τόσο πιο πολλούς μπράβους έχεις (ή νόμους ψηφίζεις, το ίδιο κάνει, οι νόμοι είναι οι μπράβοι του συστήματος).


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]