Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να τους τιμωρήσουμε και να μην ξαναμπούν στην Βουλή


Η δημοσκόπηση που παραθέτουμε, δεν είναι η μόνη που καταγράφει την λαϊκή οργή για την Παπανδρεϊκή συμμορία του μνημονίου.

Τις επόμενες ώρες θα επιστρατευθούν από το ΠΑΣΟΚ τα "μεγάλα μέσα" που θα εμφανισθούν στις οθόνες της τηλεοράσεως, για να μας πείσουν πόσο άδικο έχουμε που δεν βάζουμε πλάτη στην κυβέρνηση του στοχαστή, για να μας βγάλει από το τέλμα.

Άλλοι θα πουν ότι οι δημοσκοπήσεις είναι χρήσιμα εργαλεία και τις λαμβάνουν υπ' όψιν τους.

Άλλοι θα ισχυριστούν ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση είναι "φτιαγμένη" για να ικανοποιήσει αυτούς που την παρήγγειλαν, δηλαδή τους "αγανακτισμένους".

Ίσως βγει και ο κ. Παπανδρέου να δώσει καμιά συνέντευξη στην εφημερίδα "η φωνή των ψαράδων της αριστερής όχθης του Ποτόμακ" και να διακηρύξει ότι δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος.

Πολύ πιθανόν να εμφανιστεί και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του μνημονίου, ο και πεταλωτής επονομαζόμενος, να δηλώσει με το ύφος το γνωστό, το ύφος της αγελάδας που πήγε σχολείο, ότι "προχωράμε με γοργούς ρυθμούς"....

Σίγουρα θα εμφανιστούν και οι γνωστοί διαφωνούντες από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, να δώσουν την δική τους παράσταση.

Εγώ όμως ένα μόνο έχω κατά νου.

Θα περιμένω μέχρι να έλθει στην Βουλή το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Θα δω ποιοί θα το ψηφίσουν.

Και υπόσχομαι ένα πράγμα:

Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, μαζί με εκατομμύρια συμπολίτες μου, ώστε τα ανθρωπάκια που θα πουν ναι, να μην κρατηθούν ποτέ ξανά "όμηροι" ΜΕΣΑ στην Βουλή, επειδή αυτό δεν είναι τιμωρία.

Αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο και έναντι κάθε τιμήματος να επιτύχουν οι επίορκοι βουλευτές.

ΤΙΜΩΡΙΑ θα είναι να μην ξαναμπούν ΠΟΤΕ στην Βουλή, ούτε για καφέ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Tον Jeffrey (γιατι αυτό ειναι το ονομά του...) σιγα που τον ενδιαφέρει ( τους αλλους ναι ), αυτός την Ελλάδα την ξεπούλησε ή μαλλον την χάρισε στους φίλους του ( από τα CDS..... ως το Αιγαίο με τα πετρέλαια ) και μετα ας γινει και ότι θέλει....

    Δεν νομίζω είναι τόσο ηλίθιος όπως θα θέλαμε να νομίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχουν ασφαλως πολλοι τροποι για να εμποδιστουν οι υπευθυνοι της τραγικης καταστασης στην οποια εχουν περιελθει η χωρα, το εθνος και οι Ελληνες. Ενας απο αυτους ειναι να μαυρισθουν στις εκλογες οι υποψηφιοι οι οποιοι εχουν διατελεσει απο τη μεταπολιτευση ως σημερα: Βουλευτες, υπηρεσιακοι υπουργοι, γενικοι και ειδικοι γραμματεις, περιοφερειαρχες, νομαρχες, δημαρχοι, προεδροι και διευθυνοντες συμβουλοι ΔΕΚΟ, κρατικων οργανισμων, νομικων προσωπων δημοσιου (και ιδιωτικου σε ορισμενες περιπτωσεις) δικαιου, ανωτατοι διοικητες των ενοπλων δυναμεων και των σωματων ασφαλειας, συνδικαλιστες (εργατοπατερες, αγροτοπατερες κλπ.), δημοσιογραφοι με καθημερινη παρουσια σε καναλια και οσοι εν γενει ασκησαν οποιουδηποτε ειδους εξουσια στη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.
    Αντι γι' αυτους να ψηφισθουν αλλοι υποψηφιοι που θα περιλαμβανονται στα ψηφοδελτια ολων των κομματων, με τη συσταση προς τους ψηφοφορους να επιλέγει ο καθενας εκεινους που θεωρει εντιμους και αξιους, χωρις υποδειξη απο τριτους.
    Ασφαλως και αυτοι που θα εκλεγουν με τον τροπο αυτον θα ειναι προ'ι'οντα του κομματικου σωληνα. Αλλα, αν εμεις οι πολιτες κατορθωσουμε να αποκλεισουμε απο τη Βουλη οσους προανεφερα θα εχουμε δωσει ενα εκκωφαντικο σκαμπιλι σε ολους τους υπευθυνους για τη σημερινη καταντια της χωρας και των Ελληνων και ενα ισχυροτατο μαθημα στους νεοεκλεγεντες οτι θα εχουν την ιδια τυχη αν ακολουθησουν γτην τακτικη των προγενεστερων. Και κατι ακομη, τιποτα δεν αποκλειει να υπαρχουν μεταξυ των "καινουργιων" προσωπικοτητες που η κομματικη καμαριλα απο την αριστερα ως τη δεξια εθετε ανυπερβλητα εμποδια για την αναδειξή τους.
    Αναγνωστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτά τα ποσοστά δηλώνουν την απαίτηση των πολιτών για τιμωρία των πολιτικών, τότε να πάμε όλοι στον οφθαλμίατρο αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί αυτή η εμμονή να ψηφίσετε κάποιο από τα γνωστά κόμματα; Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι πέραν των γνωστών πράσινων, μπλε, κόκκινων, ροζ κομμάτων. Επειδή δεν τους δίνουν βήμα στην τηλεόραση δε σημαίνει ότι δέν υπάρχουν ή ότι δεν είναι ικανοί και άλλοι. Γιατί πρέπει να είσαστε οπαδοί κομμάτων και όχ της απλής κοινής λογικής;
    Γιατί τα δύο κόμματα ανακυκλώνουν την εξουσία όταν αποδεδειγμένα πλέον έχουν μεθοδικά καταστρέψει από κοινού τον τόπο;
    Γιατί εξακολουθείτε να ψηφίζετε αυτούς που κάθε φορά που αναλαμβάνουν εξουσία επιδίδοντε σε όργιο κλοπών σκανδάλων βολεψίματος ημητέρων και χορηγών;
    Τι θα γίνει όταν πουλήσουν όλη τη δημόσια περιουσία.
    Τι θα πουλήσουν μετά για να συντηρήσουν τον υδροκέφαλο δημόσιο τομέα;
    Γιατί οι δημοσιογράφοι, ρεπόρτερ δεν θέτουν αυτά τα απλά ερωτήματα στους προβαλόμενους πολιτικούς εκπροσώπους;
    Οι εκλογές είναι ποιό κοντά απ'ότι νομίζετε.
    Δαγκωτό Πασόκ ή Ν.Δ.;
    Και πάλι;

    Γιώργος "tankerman"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]