Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέμα χρόνου η σύγκρουση του λαού με το καθεστώς Παπανδρέου


Δυστυχώς τα πράγματα στη χώρα μας, διαβλέπουμε ότι εξελίσσονται πλέον άσχημα. Η κρίση έδωσε στην ελληνική κοινωνία μια χρυσή ευκαιρία να μηδενίσει το κοντέρ της, ναι ακόμα και με χρεοκοπία τώρα που είχαμε λίπος, να συσπειρωθεί και να αντιμετωπίσει την οικονομική κατάρρευση ενωμένη, με μεγάλη μεν δυσκολία στην αρχή, αλλά με προοπτική αλλαγής νοοτροπίας και γρήγορης προόδου και ανάπτυξης αμέσως μετά.

Όπως ήταν επόμενο, η οικονομική κατάρρευση θα έφερνε και την κατάρρευση του κρατικοδίαιτου σοσιαλιστικού καθεστώτος του ΠΑΣΟΚ. Της τελευταίας σοβιετικού και ολοκληρωτικού τύπου κρατικοδίαιτης νομενκλατούρας στον κόσμο, συντηρούμενη με δανεικά. Αυτό ήταν και το ζητούμενο, αλλά αυτό δεν έγινε.

Το ΠΑΣΟΚ “έξυπνα” και οδηγούμενο από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, αποφάσισε, τόσο με το πρώτο Μνημόνιο όσο και τώρα με το Μεσοπρόθεσμο (Μνημόνιο 2), να συντηρήσει το καθεστώς του, πάλι με δανεικά, σε βάρος…. ολόκληρου του υπολοίπου κοινωνικού σώματος και κυρίως του ιδιωτικού τομέα, ξεπουλώντας τα πάντα και εξαθλιώνοντας τον υπόλοιπο λαό, αφού του αφαιρεί εισοδήματα και ότι περιουσικό “λίπος” είχε μέσω της βάναυσης φορολογίας..

Τα πράγματα όμως θα εξελιχτούν άσχημα. Η κοινωνία προβλέπουμε ότι δυστυχώς θα διχαστεί έντονα με απρόβλεπτες συνέπειες. Η τρόϊκα δεν αντιλαμβάνεται τις σκέψεις του ΠΑΣΟΚ, αλλά και να τις αντιλαμβάνεται δεν την ενδιαφέρει. Από το ένα μέρος θα είναι μια κρατικοδίαιτη σοσιαλιστική νομενκλατούρα που θα καλοπερνάει, με όλα τα κρατικοδίαιτα εξαρτήματα, τους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες και τους μηχανισμούς προπαγάνδας και καταστολής, με τη συμπαράσταση παρακρατικών και αλλοδαπών και από την άλλη ο εξαθλιωμένος λαός.

Κάποια στιγμή, όταν οι οικονομικές δυσκολίες γίνουν ανυπόφορες για μεγάλες λαϊκές μάζες (εδώ παίζεται ο χρόνος και όχι το εάν), θα ξεσπάσει λαϊκή εξέγερση, πολύ διαφορετική από αυτή της πλατείας, με συγκεκριμένο πλέον στόχο ανατροπής και οργάνωση και θα είναι αγώνας μέχρι τέλους. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα προχωρήσει η οικονομική εξαθλίωση και πόσο γρήγορα θα κάνει την εμφάνισή της μια λαϊκή ηγετική ομάδα. Τα πάντα είναι πλέον θέμα χρόνου.

Πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε που τοποθετεί τον εαυτό της η Νέα Δημοκρατία, μέσα σ’ αυτή την κατάσταση, γιατί εμείς δεν βλέπουμε κάποια προοπτική σε μια τέτοια εξέλιξη, για το κόμμα αυτό, έτσι όπως λειτουργεί.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. "Νεα Ελλαδα" με χιλια!!!!!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλοι,

    Λιωστε το τραπεζικο συστημα αποσυροντας τις καταθεσεις σας.

    Κλειστε τη Vodafone, αλλαζοντας παροχο!!!

    Δεν καταλαβαινουν αλλιως. Με εξεγερσεις κατσαρολας δεν γινεται τιποτα.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσοχη στισ γενικευσεισ οι δεκο που πολουνται ειναι τα φυλετα δηλαδη οι κερδοφορεσ!οι υπολοιπεσ οσε κ.λ.π που ειναι χρεωστικεσ καθωσ και νωσοκομοια συνεχιζει να τα εχει το κρατοσ!δε βλεπω δηλαδη μειωση κρατισμου διδωντασ φυλετα στουσ ξενουσ και κρατωντασ σκουπιδια για εμασ!αυτο ειναι απατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!! ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο θεος να μας λυπηθει!
    για τι οι εβραιοι δεν θα μας λυπηθουνε!
    καποιος στο τελος θα λυπηθει,εως θανατου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανε να μας κανουν Αργεντινη,αλλα για εμας θα ειναι πολυ χειροτερα,αφου εχουμε απεναντι τους τουρκους,και μεσα τους λαθρεποικους.Και δυστυχως,ο λαος μας ξυπναει μονο οταν το πραγμα φτασει στο ταλληρο.Ομως,παντα με διαφορα φασεως.Παντα ενα(μονο;) βημα πισω απο τις εξελιξεις.Το θεμα τωρα δεν ειναι αν και ποτε θα πεσει αυτη η κυβερνηση,η αν θα σβησει το ΠΑΣΟΚ,αλλα ποση Ελλαδα θα προφτασουμε να περισωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]