Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπανδρέου λειτουργεί όπως κάθε δικτάτορας

  • Τῶ ΔΝΤ ῥήμασι πειθόμενος
Δεν πάει σε εκλογές δηλώνει ο ΓΑΠ. Δεν τον νοιάζει ο κόσμος που ξεσπάει σε όλη την Ελλάδα. Δεν ενδιαφέρεται που δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση. Δεν τον ενδιαφέρει να καταστρέψει την χώρα ή αν γραφτεί στην ιστορία ως νέος Τσολάκογλου ή Εφιάλτης. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα ακόμη κι αν εξαφάνιζε την χώρα απ’τον χάρτη.

Είναι εμφανές ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μείνει πιστός στα αφεντικά του, να ξεπουλήσει την χώρα αφού την απαξιώσει, να χαρίσει το αίμα του λαού του.

Μόνος του πορεύεται, δεν παραιτείται και δεν αφήνει τον λαό να εκφραστεί. Πιστός στην αποστολή του που ακόμη δεν έχει εξετελέσει.

Στήνει φράχτες γύρω απ την Βουλή, φυτεύει κουκουλοφόρους να προβοκάρουν τις διαμαρτυρίες, μιλάει για συναίνεση σε προκαθορισμένες αποφάσεις, τρομοκρατεί τον λαό ότι δεν θα πάρουμε την 5η δόση ενώ οι ίδιοι οι δανειστές μας λένε ότι θα καταβληθεί, εξαπολύει τα παπαγαλάκια του να σπείρουν πανικό παντού.

Κάνει ότι θα έκανε κάθε δικτάτορας που χάνει την εξουσία και προσπαθεί να διατηρήσει την καρέκλα του λίγο ακόμη.

Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όμως εσείς δεν είστε η δημοκρατία, είστε μια σάπια τυραννία!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πασιφανές γιατί δεν τολμάει να πάει σε εκλογές και δεν πρόκειται να πάει αν δεν φύγουν σωρηδόν οι βουλευτές του.
    Ο άνθρωπος ήρθε με εντεταλμένη αποστολή, να ξεπουλήσει την χώρα στα αφεντικά της ΝΤΠ και μετά (και έχοντας ασφαλώς εισπράξει την μίζα του, κάποιων δις. ευρώ) να την κάνει για πάντα από αυτή την χώρα. Ο άνθρωπος ήρθε μόνο και μόνο για να ασελγήσει πάνω στο πτώμα της Ελλάδας. Τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Με μεθοδεύσεις μας έσυρε στο ΔΝΤ, με χίλιες δύο ύπουλες κινήσεις πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδας κλπ, κλπ, κλπ...
    Τα πράγματα πλέον αυτά είναι γνωστά και αν η δικαιοσύνη δεν ήταν πουλημένη και εκβιάσιμη αυτή την στιγμή θα είχε αποκατασταθεί η δημοκρατία στην χώρα μας.
    Δεν κάνει εκλογές γιατί ξέρει πως το παιχνίδι το έχει χάσει, γιατί ξέρει πως θα τελειώσει πολιτικά χωρίς να έχει κάνει την δουλειά των αφεντικών του. Δηλαδή χωρίς την μίζα, χωρίς την διεθνή καριέρα....Κάποιοι περιμένουν σαν τα όρνια πάνω από την Ελλάδα, έχοντας βάλει τον δικό τους άνθρωπο να τους κάνει την δουλειά.
    Σίγουρα σε μια βαθιά αλλαγή του πολιτικού σκηνικού (που θα έρθει σίγουρα) ο βλακοgiorgio αν δεν το βρει από τους Έλληνες και καταφέρει και το σκάσει (που δεν παίζει αυτό...) θα το βρει από τους δικούς του Εβραιομασώνους...
    Αυτή αξιοθρήνητη καρικατούρα (μαριονέτα των πλέον μισελληνικών κύκλων του κόσμου) που έχουμε πρωθυπουργό, πρέπει να το πάρουμε απόφαση μόνος του δεν θα πάει σε εκλογές.
    Εδώ πλέον έχει παραβιαστεί κατάφωρα το σύνταγμα και δεν τρέχει μία.
    Νομίζει ότι η Ελλάδα είναι ΜΚΟ ή κάνα παράρτημα της Μοσάντ.
    Μια ευχή στον Γιώργο:
    Στα τσακίδια και γρήγορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Τῶ ΔΝΤ ῥήμασι πειθόμενος" ...μάλλον θέλετε να πείτε: Τοις του ΔΝΤ ρήμασι...!!!
    Που πάει να πει: Στα ρήματα του....κλπ! Ψιλά γράμματα, θα μου πείτε! Ναι, αλλά εσείς το βάλατε στα χοντρά γράμματα και το κάνατε τίτλο!

    Αλλά δεν βαριέσαι, αυτό είναι το λιγότερο! Απλώς το ανέφερα, διότι κι η ανορθογραφία, καμιά φορά, είναι μια μορφή δικτατορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]