Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Έλληνες μπορούμε να σώσουμε τη χώρα μας. Αυτοί όχι!


Το ερώτημα δεν είναι αλλαγή Μνημονίου ή αλλαγή Κυβέρνησης, αλλά αλλαγή πολιτικού σκηνικού ΤΩΡΑ, γιατί ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Οι πολίτες στους δρόμους και τις πλατείες λένε ΟΧΙ στα διεφθαρμένα, διαπλεκόμενα και πτωχευμένα κόμματα και πολιτικούς.

Ο ΛΑΟΣ θέλει μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, θέλει την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΧΙ στους χρεωκοπημένους πολιτικάντηδες που βούλιαξαν στα ψέματα.

Έξω οι ψευταράδες και οι κλεφταράδες τώρα.

Έρχεται η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Αδέλφια η σωτηρία της πατρίδας είναι στα χέρια όλων μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Για την Ελλάδα μας, ελάτε μαζί μας.
  • Δεν αναγνωρίζουμε τις δεσμεύσεις και τους όρους ούτε του παλιού ούτε του νέου μνημονίου, γιατί η υπογραφή του από την Κυβέρνηση και τους συνοδοιπόρους της, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.
  • Η Ελλάδα έχει υποχρέωση να αποπληρώσει μόνο τα νόμιμα δάνεια που έχει πάρει και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
  • Οι δανειστές μας, και στην περίπτωση του μνημονίου και στις περιπτώσεις έκδοσης κρατικών ομολόγων, τελούσαν σε πλήρη γνώση ότι ήταν παράνομα και αντισυνταγματικά και αναλάμβαναν εν γνώσει τους το ρίσκο.
Δεν πρέπει να παραδοθούμε στο πολιτικό κατεστημένο και τους διαπλεκόμενους προστάτες του.

Υπάρχει λύση - Υπάρχει φως - Υπάρχει διέξοδος - Υπάρχει ελπίδα

Είναι η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ με το Λαό στην εξουσία.

Ήρθε η ώρα του Λαού - Ήρθε η ώρα της ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΕΛΟΣ στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

ΤΕΛΟΣ στους πολιτικούς απατεώνες.

ΤΕΛΟΣ στους καταστροφείς της ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΤΕΛΟΣ στους εντολοδόχους πολιτικούς.

ΤΕΛΟΣ στους ψεύτες και τους κλέφτες.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

Η πολιτική τους είναι αδιέξοδη, δεν οδηγεί πουθενά, γιατί αυτοί απευθύνονται στις δυνάμειs της αγοράς, στους τραπεζίτες και στους τοκογλύφους. Εμείς διαφέρουμε γιατί απευθυνόμεθα στις αστείρευτες δυνάμεις του Λαού.

Η φωνή του ΛΑΟΥ στις πλατείες και τους δρόμους για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Είμαστε κάποιοι από εσάς είμαστε σαν και σας, γι’ αυτό και νοιαζόμαστε για σας, σ’ αγαπάμε, γνωρίζουμε τα προβλήματά σας, γιατί είναι και δικά μας και γι’ αυτό ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θα τα ΛΥΣΟΥΜΕ.

Εσείς, εμείς και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είμαστε η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα στείλει στη φυλακή και θα δεσμεύσει τις περιουσίες των πολιτικών της δήθεν μεταπολίτευσης, που λήστεψαν και χρεοκόπησαν την χώρα και οδήγησαν τον λαό στη φτώχεια και την απελπισία.

Η προδοσία της πατρίδας και η εξαπάτηση του λαού δεν παραγράφεται!!!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Με την δανειακή πίστωση θεά της και τον υλικό πλούτο θεό της, η θεοκρατική δυναστική κομματοκρατία εξακολουθεί τις ντρίπλες της στην Ελλάδα. Το σατανικό σενάριο του σαθρού τούτου πολιτικού συστήματος γιά το ‘μεσοπρόθεσμο’ είναι να το περάσει ως πράξη νομοθετικού περιεχομένου, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να βασιστεί σε νόμο.

    Κάπως έτσι ο κ. Κασιμάτης μας το σκιαγραφεί, δηλαδή ως πράξη νομοθετικού περιεχομένου και όχι ως νομοθετικό διάταγμα (http://olympia.gr/2011/06/14/αποκαλυπτουμε-το-ύπουλο-σενάριο-παπα/). Εάν εντέλει το ύπουλο σενάριο τούτο παίξει, τότε το μεσοπρόθεσμο κυρώνεται με νομοθετικό διάταγμα και κλείνει μετά η Βουλή.

    Όποια κυβέρνηση και να προκύψει μετά, με την πλάτη στον τοίχο θα είναι τούτη. Ή η κύρωση του μεσοπροθέσμου συνεχίζει τα αντισυνταγματικά μνημόνια ή δεν τα επικυρώνει χρεοκοπώντας έτσι την πατρίδα μας την Ελλάδα.

    Ματ! Και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα χειρότερα, μιάς και αυτοδύναμη κυβέρνηση μάλλον δεν πρόκειται να προκύψει.

    Διότι ούτε μία κυβέρνηση κοινής αποδοχής (οικουμενική) από την υπάρχουσα τάξη των πολιτικών είναι λύση, ούτε οι εκλογές με την υπάρχουσα τάξη των πολιτικών είναι λύση. Η διάσωση της χώρας μας δεν είναι εφικτή χωρίς την ανατροπή του όλου πολιτικού συστήματος της πατρίδος μας της Ελλάδος.

    Άντε τώρα να κάνει αγώνα έναντι της κυβέρνησης η συνέλευση των αγανακτισμένων ιθαγενών υπηκόων της πλατείας Συντάγματος, οι οποίοι, συν τοις άλλοις, πλανώνται πλάνην πεπλανημένη, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι πραγματικοί πολίτες. Κούνια που σας κούναγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να ρωτήσω τον Ανώνυμο 7:53 μμ γιατί θεωρεί ότι οι εκλογές δεν είναι λύση. Δεν θα πρέπει να έχει τον λόγο ο λαός για το πού θα πρέπει να βαδίσει η χώρα του αυτή την κρίσιμη στιγμή; Έτσι ερήμην του θα εξακολουθούν οι εκάστοτε δοσίλογοι μιας μειοψηφίας να υπογράφουν και ψηφίζουν ώσπου να έλθει η τελική καταστροφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι λυση αγαπητε συνελλην διοτι ειναι ολοι τους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. Αν πιστευη καποιος οτι δεν ειναι...

    Πολεμο με σαταναδες εχουμε αδελφια.
    Ο Ηρακλης(ΕΛΛΑΣ)με τα τερατα του σκοτους τα εβαλε και παλι!
    Καλη ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ και καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]