Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τί πολίτευμα έχει η χώρα; Δημοκρατία ή... συναίνεση;


Έλεος Κύριε Χατζινικολάου.
Έλεος κύριε Πρετεντέρη.
Έλεος κύριε Τσίμα.
Έλεος κύριε Πορτοσάλτε.

Αν η συναίνεση είναι το ποιό αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα, να εφαρμοστεί για πάντα, τι την θέλουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η οποία μας κατέστρεψε;

Καθήκον του κάθε ηγέτη είναι να κυβερνήσει, παίρνοντας (από παντού) και εφαρμόζοντας αυτός, ότι θεωρεί (αυτός) σωστό για το Εθνικό συμφέρον.

Τα προγράμματα όλων των κομμάτων είναι γνωστά.

Δεν διεκδικεί ούτε ο Καρατζαφέρης, ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Τσίπρας, ούτε η Παπαρήγα, πνευματικά δικαιώματα από τον Παπανδρέου, αν αυτός εφαρμόσει κάτι, που βλέπει σωστό για την πατρίδα, από των άλλων τα προγράμματα.

Έλεος. Δεν χρειάζεται η άδεια του Σαμαρά, αν θέλει ο Παπανδρέου, να εφαρμόσει το πρόγραμμα του Σαμαρά.

Συναίνεση υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια στις, λοβιτούρες, στους διορισμούς,στα μεγάλα έργα, στον λαϊκισμό, κ.τ.λ. κ.τ.λ., όλων, δημοσιογράφων, πολιτικών, συνδικαλιστών, και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Αν μπορεί ένα λεωφορείο οδηγείται ταυτόχρονα από τρεις οδηγούς, με συναίνεση, τότε μπορεί να κυβερνηθεί και ένα Κράτος, με συναίνεση.

Αφού ο προορισμός είναι γνωστός και ο δρόμος είναι γνωστός.

Υπάρχει η δεν υπάρχει οδηγός, να μας πάει στον προορισμό μας;

Υπάρχει η δεν υπάρχει ηγέτης;

Αναγνώστης
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]