Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δήλωση σοκ του Σόιμπλε για την Ελλάδα!


«Είμαστε αντιμέτωποι με τον πραγματικό κίνδυνο της πρώτης άτακτης χρεοκοπίας κράτους εντός της ευρωζώνης», προειδοποίησε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Βόλφνγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με το Reuters.

O κ. Σόιμπλε υπογράμμισε ότι περιμένει σημαντική επέκταση της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, αναφέροντας ότι έχει στείλει σχετικό γραπτό αίτημα προς τον επικεφαλής της ΕΚΤ, Ζαν Κλωντ Τρισέ.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι η επιστροφή της Ελλάδας στις κεφαλαιαγορές το 2012 είναι τουλάχιστον απίθανη. Αναφορικά με τη μορφή της βοήθειας, τονίζει ότι οι ιδιώτες θα πρέπει να εμπλακούν σε μια πιθανή αναδιάρθρωση χρέους.

Ανοίγει την πόρτα της ολικής καταστροφής ή δίνει το σύνθημα για την εκκίνηση της μεγαλύτερης κλοπής; Το βέβαιο είναι πως αυτή η δήλωση είναι κάκιστος οιωνός για την Ελληνική Οικονομία και για τις εξελίξεις στην Ελλάδα τις αμέσως επόμενες ημέρες...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Νεοταξικα κολπα!
    Αυτη η δηλωση ειναι για τους αλητες τους βολεμενους του συστηματος ωστε να στηριξουν το σαπιο Ελληνικο συστημα αλλα και να φοβηθουν!Αλλωστε και ο δηθεν πρωθυπουργος τα ιδια δεν τους λεει;
    Η Ελλας εχει χρεωκοπηση προ πολλου,απλα δεν εχουν εξαφανιση ακομη απο τον χαρτη το ονομα ΕΛΛΑΣ.
    Εχουν αυτοι τα σχεδια τους αλλα εχει και ο ΘΕΟΣ τα δικα του!
    Καλη λευτερια σε ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωστε τους αυτο που φοβουνται !!
    Δεν θα καταστρεψουμε την Ελλαδα για να σωσουμε τις εθνικιστικες οικονομιες τους, και τις Τραπεζες τους !!

    Η Ευρωπη του Ευρω αποδειχτηκε μια "οικογενεια" της οποιας τα ισχυρα μελη εκμεταλλευονται "οικονομικα και σαρκικα" τα αδυνατα !! Μπουρδ****-οικογενεια νταβατζηδων, ναρκοτεμπορων, οπλ-εμπορων και...

    Τοκογλυφοι, σε ενα οικονομικο συστημα στο οποιο ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ -ΙΔΙΟΤΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ- μπορει να τυπωνει χρημα ανεξελεγκτα - και χωρις καμια ρυτρα- και να "δανειζη" χωρις δικο του ΚΟΣΤΟΣ ή ΡΙΣΚΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ !!
    ... μετα ... ζηταει και ΤΟΚΟΥΣ και ΥΠΟΘΗΚΕΣ !!

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!
    ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]