Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σοκ από Παπανδρέου: Είπα στους τροϊκανούς ότι είμαστε ανίκανοι…


Μετά από διεφθαρμένους μας είπε και ανίκανους ο πρωθυπουργός της χώρας. Θυμάστε πιστεύουμε όλοι τότε που ο κ. Παπανδρέου είχε πει σε ξένο τηλεοπτικό δίδκτυο, ότι υπάρχει μια συστημική διαφθορά στην Ελλάδα από επάνω μέχρι κάτω; Ε, τώρα είπε ότι υπάρχει και ανικανότητα.

Μεταφέρουμε αυτούσιο μέρος του διαλόγου στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ Παπανδρέου και Παναγιωτακόπουλου, από την εφημερίδα Real.gr, όταν ο κ. Παναγιωτακόπουλος τόνισε ότι η επιτροπή από την τρόικα «αγγίζει τα όρια της εθνικής μας κυριαρχίας». «Είναι ένα είδος εθνικής υποτέλειας» όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν… να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική αντίληψη για τον ελληνικό λαό, δεν είναι ανίκανος ή άχρηστος.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Σε έξαλλη κατάσταση) Είμαι πρωθυπουργός και να σέβεσαι αυτά που λέω. Να ανακαλέσεις.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική άποψη για τον ελληνικό λαό. Και η τεχνογνωσία κατ’ ουσίαν σημαίνει πολιτική υποταγή».

Απορία: Αφού αισθάνεστε ανίκανος κ. Παπανδρέου, γιατί δεν παραιτείστε, να μας απαλλάξετε από την ανικανότητά σας;

Υπάρχουν χιλιάδες ικανοί σ’ αυτόν τον τόπο για να τον πάνε μπροστά.

Δυστυχώς όμως δεν λέγονται Παπανδρέου….

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Ας μας γίνει μάθημα όλο αυτό το επικίνδυνο μπάχαλο που περνάμε. ΔΕΝ έχουμε Σύνταγμα. Δεν διαθέτουμε ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να μην επιτρέπουμε σε μια μειοψηφία να μας κάνει ό,τι θέλει. Ούτε ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να πετάμε από το παράθυρο από τον πρώτο μήνα τέτοια αποβράσματα που αναλαμβάνουν την κυβέρνηση. Όλα αυτά εκμεταλλεύεται η εν λόγω συμμορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΌΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ,ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ. ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ,ΠΌΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΜΠΕΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ .ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ GREEK NATIONAL PRIDE ΕΝΩ ΣΤΟ DEFENCNET TO KEIMENO OTAN TO ANOIΞETAI ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΦΙΜΩΣΗΣ .ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 10:27 μμ, αν εννοείς αυτό το δημοσίευμα:

    http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=127225

    ...δεν το απέσυραν. Θα το βρεις και στον παραπάνω σύνδεσμο από το protothema.gr και στο defence-point.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ θα ήθελα να τον δω σε αυτή την "έξαλλη κατάσταση". Και να δει τη δική μου αντίδραση, όταν ζητάει να σεβαστώ τη γνώμη του ότι ο ελληνικός λαός είναι άχρηστος και ανίκανος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ... !!!!
    Ε ΡΕ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ...
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟ ....
    ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 17-18% !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΩΡΓΗ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΗΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο άνθρωπος εξ'ιδίων έκρινε, είπε απλά οτι είναι ανίκανοι. Οπως ο Πάγκαλος είχε πεί οτι όλοι μαζί τα φάγανε . Επομένως δεν καταλαβαίνω γιατί το εκλαμβάνετε οτι εννοεί εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι ο πορδηπουργός! Γαμώ την ατυχία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εδω ταιριαζει του λεβεντη να ζωα! παρτετα που ψηφιζεται πασοκ και νδ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΑΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΗΠΤΟΣΗ ΝΑ ΓΛΗΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαστε οι
    -τεμπεληδες,
    -ανικανοι,
    -διεφθαρμενοι,
    -αντιπαραγωγικοι...

    Πως ειναι δυνατον να εκλεγουμε
    -εργατικους,
    -ικανους,
    -αδιαφθορους και
    -παραγωγικους πολιτικους για να κυβερνησουν αυτη την χωρα??
    Δεν στεκει με καμια λογικη!!
    Ουτε με την ΓΑΠια λογικη!!
    Η επιρριψη ευθυνων στον λαο για να μην ομολογηθει η πραγματικη ανικανοτητα των πολιτικαντηδων ειναι ο,τι πιο ανανδρο και αναξιοπρεπες!!
    Οποτε βγαλε τον σκασμο ΓΑΠ,Παγκαλε,Λοβερδο,Βενιζελο και τα υπολοιπα ανδρεικελα,διοτι οχι απλως εξευτελιζεστε,αλλα ντροπιαζετε και τους διαχρονικους ψηφοφορους σας και τα κομματοσκυλα σας!!
    Αν θελετε πραγματικα να βρειτε τεμπεληδες,ανικανους,
    διεφθαρμενους,αντιπαραγωγικους ψαξτε μεσα στο κομμα σας και στον ευρυτερο πολιτικο περιγυρο σας!!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]