Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Asia Asset Managment: Η Ελλάδα θα πτωχεύσει, αλλά όχι τώρα!

  • Θα μας αφήσουν να πτωχεύσουμε όταν εκείνοι το κρίνουν…

Ο Rupert Watson είναι ο επικεφαλής του Skandia Investment Group. Σε δηλώσεις που έκανε στο ASIA ASSET MANAGEMENT σχετικά με τη χώρα μας, τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή οτιδήποτε και να συμβεί, η Ελλάδα δε θα πτωχεύσει γιατί θα συμπαρασύρει μαζί της ολόκληρη την Ευρωζώνη, με συνέπεια να προκληθούν οικονομικοί τριγμοί μέχρι και στις ΗΠΑ.

Παράλληλα, όπως επισήμανε μια ενδεχόμενη πτώχευση θα έφερνε και την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω, μιας και θα κατέρρεε το τραπεζικό σύστημα με τα γνωστά επακόλουθα (δεν είπε για τανκς πάντως). Αυτό που δεν αποκλείει, είναι να προχωρήσει η Ελλάδα σε κάποια αναδιάρθρωση του χρέους της, όταν κάποια στιγμή σταθούν στα πόδια τους οι ξένες τράπεζες και οι οικονομίες των χωρών της Ευρωζώνης για να την αντέξουν.

Και καταλήγει στο συμπέρασμα, πως εν’ ολίγης η Ελλάδα χρειάζεται μια πτώχευση και κάποια στιγμή θα την έχει. Την ώρα όμως που οι υπόλοιποι εταίροι μας θα έχουν θωρακιστεί ώστε να μην τους συμπαρασύρει.

Απορίες.

  • Μέχρι τη μέρα της πτώχευσης, θα μας έχει απομείνει τίποτα;
  • Αφού θα μας αφήσουν να πτωχεύσουμε, έτσι και αλλιώς, γιατί συμβαίνει σήμερα όλο αυτό που γίνεται;
  • Θα ζητήσει εξηγήσεις κανείς από το κύριο Rupert Watson, σχετικά με τις δηλώσεις του;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]