Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

That's all George. Έγκλημα που δεν παραγράφεται...

Ο κ. Στρος Καν, αποκαλύπτει κάτι που υποψιαζόμασταν.

Ήταν κοινός μύθος αυτή η ιστορία με την υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ.

Το ερώτημα, όμως, που δεν έχει απαντηθεί είναι γιατί το έκανε ο κ. Παπανδρέου;

Σήμερα, για πρώτη φορά, η Ν.Δ. το διατυπώνει:

Το ζήτημα, πλέον, δεν είναι η χαμένη αξιοπιστία του κ. Παπανδρέου. Το ερώτημα είναι τι κρύβεται πίσω από την απόφαση εκείνη; Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει.

Δεν αρκεί.

Πρέπει να τεθεί επισήμως το ερώτημα και μάλιστα πιεστικά.

Και να δοθεί πειστική απάντηση.

Για πολλούς λόγους.

Πρώτον, γιατί όσοι ήξεραν αυτή την ιστορία, κέρδισαν μυθικά ποσά!

Για σκεφθείτε να είχατε πωλήσει τις μετοχές σας της Εθνικής στα 22 ευρώ, στο τέλος Οκτωβρίου του 2009 και να ερχόσασταν σήμερα να την αγοράσετε στα 5;

Δεύτερον, γιατί ο κ. Παπανδρέου εξαπάτησε απροκάλυπτα τον ελληνικό λαό. Το «λεφτά υπάρχουν» μπορεί και του το συγχωρέσει ο κόσμος γιατί προεκλογικά λέγονται και υπερβολές.

Όμως, η μεθόδευση του να μας απαξιώσει ως χώρα για να έρθουν στη συνέχεια οι ..σωτήρες του ΔΝΤ, είναι ένα έγκλημα που δεν παραγράφεται.

Και πρέπει να λογοδοτήσει και όχι μόνον ενώπιον της ιστορίας….

Το τελευταίο ερώτημα: Γιατί προβαίνει σ΄ αυτές τις αποκαλύψεις ο κ. Στρος Κάν;

Νομίζω ό,τι η απάντηση είναι απλή: Η γοητεία του κ. Παπανδρέου ξέφτισε. Η αναποτελεσματικότητα του είναι τόσο κραυγαλέα που ενοχλεί ακόμα και τους μέχρι χθες φανατικούς υποστηρικτές του.

Όλοι αισθάνονται ό,τι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί πλέον

Μέχρι εδώ ήταν.

Ο κ. Παπανδρέου είναι ένα καμένο χαρτί.

Έκανε τη δουλειά και τέλος.

Όσο ταχύτερα το συνειδητοποιήσουμε ως χώρα, τόσο καλύτερα.

Κώστας Ροδινός

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αληθεια λοιπον ...γιατι ο ΓΑΠ μας οδηγησε στο ΔΝΤ και ο στρος καν τον "καρφωνει" λεγοντας για υπογειες διεργασιες μηνων...?
    Εγω περα απο τα οικονομικα συμφεροντα που παιζονταο παντα και κερδιζουν οσοι εχουν την εσωτερικη πληροφορηση μαλλον διαβλεπω εναν πολεμο μασωνικων στοων....σε αλλη στοα ανηκει ο ΓΑΠ και σε αλλη ο κυριος Λαζοπουλος που κατορθωσε και "βρηκε" το επιμαχο "κομμενο" σημειο της συνεντευξης τη στιγμη που κανενα δημοσιογραφικο team με "ακρες" και διασυνδεσεις εδω και στο εξωτερικο δεν καταφερε να κανει μια τοσο μεγαλη "ανακαλυψη".......και αυτο που βλεπω ειναι οτι κανεις δε νοιαζεται για τουτον τον δυσμοιρο τοπο και τον λαο του......
    Παντως οφειλω να πω ενα μεγαλο μπραβο στον κυριο Λαζοπουλο που αν και εξυπηρετει αλλα "υπογεια" συμφεροντα ξυπναει...ισως χωρις να το θελει και λιγο τον αποκοιμοιμενο και αποβλακωμενο λαο ετσι που τον εχουν καταντησει οι ΤρεμοΠρετεντερηδες και ολα τα λαμογια του οικου Λαμπρακισταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα πάλι μου φαίνεται πως αργεί ο George να τελειώνει τη δουλειά (ήδη η τρόικα αναφέρεται σε καθυστερήσεις, δείτε και τις πρόσφατες δηλώσεις Μπακογιάννη ότι πρέπει να ληφθούν γενναίες αποφάσεις, δε νομίζω να αναφέρεται υπέρ του λαού, μάλλον πλασάρεται στους δανειστές μας ως καλύτερος εκτελεστής) και ίσως προσπαθούν να ασκήσουν πίεση στον πρωθυπουργό (τρομάρα μας). Εκτός και αν είναι τόση η αλαζονεία του Καν που δεν τον νοιάζει τι θα πει γιατί θεωρεί τον εαυτό του αφεντικό. Σ΄ αυτό το κλίμα είναι και οι δηλώσεις του εναντίον όλων των Ελλήνων. Ίσως είναι και όλα αυτά μαζί και πολλά άλλα που δεν τα βάζει ο νους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]