Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H Eλλάς εν κινδύνω

Σήμερα υπάρχει τρομοκρατία σε πολιτικό , σε εξωτερικό και σε εσωτερικό επίπεδο. Ενώ ετοιμάζεται και δεύτερο μνημόνιο και έχει εμφανισθεί η αντίδραση του λαού άρχισε ξανά η τρομοκράτηση από τα ΜΜΕ σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Υπάρχει τρομοκρατία με τους λαθρομετανάστες και με δήθεν «αναρχικούς», χρυσαυγίτες κ.α.

Στην οικονομική διάσταση δίνεται η εικόνα της πτώχευσης και της μη δυνατότητας να αντληθεί η επόμενη δόση του δανείου και επομένως η εμφάνιση ανάγκης νέας σύμβασης με σκληρότερες προϋποθέσεις και όρους. Σε συνεχή δε κατευθυνόμενη ενημέρωση ζητείται από την κυβέρνηση και τους ιθύνοντες των οικονομικών παραγόντων συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Σε ενίσχυση αυτών έρχεται και η Τροϊκα που ζητά την συμφωνία των αρχηγών της αντιπολίτευσης για τη δήθεν «σωτηρία» της Ελλάδας.

Η πολιτική είναι σκληρή και πόσο μάλλον η βρώμικη πολιτική, πρόσφατο παράδειγμα του Στρος Καν που δείχνει πως λειτουργούν τα παράκεντρα, εκμεταλλευόμενοι τα ελαττώματα των πολιτικών για να τους βγάλουν εκτός μάχης για λόγους που αυτοί ξέρουν, ώστε να είναι «συνεργάσιμοι» και να μην έχουν οποιαδήποτε «πρωτοβουλία» εκτός των εσκαμμένων.
Εάν πρόκειται να πτωχεύσουμε αύριο, ποιος ο λόγος για άλλο δάνειο με όρους πιο σκληρούς!! Ας πτωχεύσουμε σήμερα και ας αντιμετωπίσουμε τώρα τις συνέπειες πριν επιβαρύνουμε περισσότερο ακόμα την κατάστασή μας.

Σίγουρα όμως πέραν των άλλων δεσμεύσεων θα μπορούσε η Κυβέρνηση με συναίνεση όλων των κομμάτων να μειώσουν τον αριθμό των Βουλευτών, την αποζημίωσή τους, την αμοιβή τους στις Επιτροπές, να μειώσουν τους υπαλλήλους που χρησιμοποιούν, να κόψουν τα αυτοκίνητα και να χρησιμοποιούν τα ατομικά του, να πληρώνουν τον ΟΤΕ όταν ξεπερνούν ένα ορισμένο όριο κ.α.

Η Κυβέρνηση να μειώσει τους συμβούλους των Υπουργών και του Πρωθυπουργού, να μειώσουν ή να σταματήσουν τελείως τα ταξίδια με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο κ.λ.π
Να μειωθούν ή να κοπεί η επιχορήγηση των κομμάτων, και να γίνει κτήμα του λαού να καταψηφίζει όποιον βλέπει να διαφημίζεται στα ΜΜΕ ή όπου αλλού και γενικά όποιον αντιληφθεί ότι ξοδεύει χρήματα για την εκλογή του. Η ενημέρωση του λαού να γίνεται αναλογικά μέσων των εκδηλώσεων του κόμματος .

Να γίνει ανακήρυξη της ΑΟΖ με την Κύπρο και το Ισραήλ, ώστε να γίνει η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου μέσω των εταιρειών που χρησιμοποιούν και οι άλλες δύο χώρες για οικονομία χρόνου και γρήγορη εκμετάλλευση.

Επίσης όπου αλλού μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα σε εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας. Αυτό θα έδινε «αέρα» στις διαπραγματεύσεις μας και μία βεβαία πηγή έστω μελλοντικών πόρων.

Η ανάθεση της είσπραξης των Γερμανικών αποζημιώσεων και του αναγκαστικού δανείου σε γραφείο δικηγόρων εξωτερικού π.χ Αμερική.

Αγάθη Αβανέα Αγάπη Αναστασάκου Βασιλειάδη
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]