Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα πάρουν δρόμο μόνο με το λαό στους δρόμους...


Ζυγώνει η ώρα να βγούμε στους δρόμους…

Πρέπει να το παίρνουμε σιγά σιγά απόφαση πως όσο καθόμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και στον εαυτό μας, τόσο πιο πολύ θα μας δένουν με τις αλυσίδες των συμφερόντων τους. Τόσο πιο πολύ θα μας κλέβουν την πατρίδα, θα μας κλέβουν τις ζωές μας, θα μας κλέβουν το βιός μας. Σήμερα έχουμε τουλάχιστον μέσα από το διαδίκτυο πληροφόρηση. Δεν ζούμε σε μεσαιωνικό σκοτάδι. Ξέρουμε που μας πάνε. Τι διάολο πρόβατα είμαστε επιτέλους;;

Όπως όλοι γνωρίζετε, στις 31-5-2011, 7 μμ, με πρωτοβουλία της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και σημαντικών ανθρώπων του πνεύματος, διοργανώνεται ανοιχτή εκδήλωση – διαμαρτυρία στα Προπύλαια. Είναι λοιπόν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσουμε ειρηνικό παρόν, έτσι για αρχή. Να σφυρίξουμε λοιπόν την «…..μημένη έναρξη», όπως απαιτεί ολόκληρο το διαδίκτυο. Από εκεί και πέρα….. όλα θα έρθουν μόνα τους.

Εκεί που έφτασαν πλέον τα πράγματα, στην πιο ιστορική καμπή του σύγχρονου ελληνικού κράτους, από μόνο του ένα είναι το σύνθημα:

«Ανατροπή» σε ότι μας δένει με το χθες..

Ανατροπή του σάπιου ολιγαρχικού πολιτικού συστήματος. Ανατροπή του κρατικοδίαιτου καθεστώτος, που απομυζά τους κόπους μας. Ανατροπή των συμφωνιών της υποτέλειας με την τρόϊκα.

Όλοι μας θέλουμε νέο πολιτικό σύστημα με ισονομία, συμμετοχή όλων στη λήψη των αποφάσεων, προστασία του δημόσιου πλούτου, αποτίναξη της υποτέλειας, ανάπτυξη, προστασία της ζωής, της αμοιβής της εργασίας μας, της περιουσίας μας..

Όλοι μας θέλουμε πραγματική δημοκρατία τώρα.

Πρώτο μας ραντεβού στα Προπύλαια.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]