Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πορνοστάρ "διδάσκει" στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας;

  • Περίμενε κανείς πως με υπουργό την Άννα Διαμαντοπούλου και την παρέα της δεν θα γνωρίζαμε τέτοιες "δόξες" στην Παιδεία;
Πολλά έχουμε δει σε αυτή τη χώρα αλλά πορνοστάρ να μπαίνει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και να κάνει διάλεξη είναι δύσκολο να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Ναι καλά ακούσατε. Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μπήκε η συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην τελευταία ταινία και έκανε ολόκληρη διάλεξη στους φοιτητές, για τα ερωτικά φετίχ!

Αυτό δείχνει ολοκάθαρα το μπάχαλο που κυριαρχεί στα ελληνικά πανεπιστήμια, αφού όποιος θέλει μπαίνει σε μια αίθουσα και το παίζει καθηγητής.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ένας βασικός συντελεστής στη βιομηχανία πορνό της χώρας, πήρε τη θέση του καθηγητή της έδρας και με περίσσια άνεση δίδαξε τα μυστικά του έρωτα προκαλώντας, δικαιολογημένα τεράστια αναστάτωση στις πρυτανικές αρχές, που δε φαντάζονταν πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Φυσικά η Ηλέκτρα Γαλανού δεν πήγε μόνη της στο πανεπιστήμιο, αλλά μετά από πρόσκληση των φοιτητών προκειμένου να τους λύσει διάφορες απορίες περί των ερωτικών φετίχ. Η πορνοστάρ μάλιστα, ήταν η επίσημη προσκεκλημένη φεστιβάλ, το οποίο διοργάνωσε η κινηματογραφική λέσχη Ν.Υ.Χ.Τ.Α., μέλη της οποίας είναι φοιτητές του πανεπιστημίου.

Η συζήτηση περιείχε έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, αφού κράτησε τέσσερις ολόκληρες ώρες, με τους φοιτητές να παρακολουθούν καθηλωμένοι και να παροτρύνουν την ιέρεια του έρωτα να μείνει λίγο παραπάνω, λύνοντάς τους τις απορίες. Μάλιστα κάποιοι εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ από την παρουσία της, που έφτασαν σε σημείο να της ζητούν απεγνωσμένα ένα αυτόγραφο.

H Ηλέκτρα Γαλανού σε ρόλο καθηγητή

Ο δε πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μόλις έπεσε στην αντίληψή του η εμφάνιση και η ομιλία της πορνοστάρ ως καθηγητή, λίγο έλειψε να πάθει έμφραγμα.

«Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα επέτρεπα ποτέ να μπει και να μιλήσει στους φοιτητές», δηλώνει ο Ιωάννης Χατζηδημητρίου.

«Πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν έμαθα το αντικείμενο της ομιλίας αλλά και για την παρουσία της. Κάλεσα τα παιδιά αυτά, που είναι μέλη της καλλιτεχνικής αυτής οργάνωσης, και μου μίλησαν για την ελευθερία λόγου και ότι δεν μπορούμε να τους λογοκρίνουμε», συμπλήρωσε.

Το πολύ σοβαρό θέμα που προκύπτει σε αυτή την περίπτωση είναι το εξής, ποιος ελέγχει όσους μπαινοβγαίνουν στα ελληνικά πανεπιστήμια;

Ποιοι άλλοι και για ποια θέματα έχουν καταφέρει να εισβάλλουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα;

Σε αυτή τη χώρα υπάρχει έλλειψη Παιδείας και κανείς δεν προσπαθεί έστω και ελάχιστα να βελτιώσει την κατάσταση.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΗ ΧΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΥΝΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΘΕΡΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΤΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗ ΔΙΑΦΡΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΗΚΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΩΣ ΠΡΟΤΥΝΟΣ ΔΡΟΥΣΑΝ ΥΠΟ ΚΑΛΥΨΗ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΦΑΣΙΖΩΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΩΣ ΠΡΟΤΙΝΟΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΒΛΕΨΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΠΟΛΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΙς ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΓΝΩΣΙΑ. ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.. ΜΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΡΑΣΗ ΠΛΕΟΝ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ.. ΚΑΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΑΙΣΧΑΤΩΝ.
    ΒΑΤΡΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά πίστευα οτι στην ηλικία μου τίποτα δε θα υπήρχε που να με κάνει πια να εντυπωσιαστώ τόσο που να μείνω με το στόμα ανοικτό..... Για αυτό διαβαζε το παιδί μου μερόνυχτα ολόκληρα;Για να περάσει σε Αυτό το Πανεπιστήμιο; ...Γι αυτό πληρώνουμε ενοίκια , κοινόχρηστα , μεταφορές, γι΄ αυτό καρδιοχτυπούμε μέρα νύχτα;.... Πόσο πάτο έχει πια αυτό το βαρέλι Παναγία μου;;;; Λυπήσουσε με!!!!! Λυπήσου μας... Λυπήσου τα παιδάκια μας που θέλουν να τα βάλουν στην μηχανή του κιμά και μετά να τα καταβροχθίσουν... Λυπήσου μας γιατί μόνο εσύ μπορείς ...Απελπισία...ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]