Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολίτες σαστισμένοι παρατηρούν τη χώρα τους να χάνεται…


Σήμερα έγιναν δύο διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ιδού τώρα μια ενδιαφέρουσα “λεπτομέρεια” που μας έστειλε μια, κατά δήλωση της, “αγανακτισμένη πολίτης»:

Στην φωτογραφία που σας στέλνω βλέπετε το συντονισμένο από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπουλούκι μεταναστών που κρατώντας πανό ούρλιαζαν «όχι άλλο φασισμό».

Αλήθεια ποιον ακριβώς φασισμό εννοούν;

Των χωρών από όπου έφυγαν για να μας φορτωθούν χωρίς να μας ρωτήσουν;

Τον δικό τους που μας επιβάλλονται με το έτσι θέλω, έτσι μ’ αρέσει, έτσι γουστάρω;

Πολίτες σαστισμένοι παρατηρούν τη χώρα τους να χάνεται….

Αυτό οι δημοσιογράφοι μάλλον δεν το είδαν διότι φωτογράφιζαν την αντιρατσιστική διαδήλωση, από μπροστά.


Θα ήθελα μόνο να κάνουμε εναν διαχωρισμό μεταξύ των

α) ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ αλλοδαπών, και β) των μεταναστών

Οι β) είναι αυτοί οι οποίοι στις χώρες ΤΟΥΣ ακολούθησαν όλες τις νομιμες διαδικασίες της πρεσβείας μας για την εκδοση άδειας παραμονής/εργασίας στην ελλάδα. Αυτή η κατηγορία αλλοδαπών δεν πρέπει να συγχέεται με την

α) των παράνομων αλλοδαπών οι οποίοι διέπραξαν το αδίκημα της παράνομης διέλευσης στην ελληνική επικράτεια και δεν έχουμε κανένα στοιχείο για αυτούς. Σε αυτή τη κατηγορία θα βάλω και τους παράνομους αλλοδαπούς που καταχρηστικώς τους δόθηκε άδεια παραμονής από Σημ-Καρ-Παπ. Αυτή η κατηγορία πρέπει να απελαθεί άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. σαστισμενοι πολιτεσ κοιτουτη χωρα τουσ να χανεται και αυτοι να συνεχιζουν να καθονται και η χωρα τουσ απλοσ να χανεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]