Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κουρτίνα και το παρακράτος...


Ο πρώην Σύμβουλος του Γιώργου αποκαλύπτει τα σχέδια ξένων και ντόπιων κατεστημένων κατά Σαμαρά και πως θέλουν τα… ιμάτια της Ελλάδας

Θα μπορούσα σήμερα να γράψω για το κλίμα φόβου που καλλιεργεί με επιστημονικό τρόπο η κυβέρνηση στην ελληνική κοινωνία τους δεκαοκτώ μήνες που βρίσκεται στην κυβέρνηση. Ο στόχος ήταν προφανής. Μόνο μια κοινωνία που λειτουργεί μέσα στο φόβο δεν τολμά να αντισταθεί. Έτσι το …μνημόνιο και όσα δεινά επέφερε σε κάθε ελληνική κοινωνία πέρασε επί της ουσίας χωρίς να ανοίξει μύτη.

Θα μπορούσα να αναφερθώ σε όλο αυτό το κλίμα που δημιούργησε στρέφοντας γκεμπελικά τη μια κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη. Με επιλεκτικές διαρροές μισθών και επιδομάτων δημιούργησε κλίμα μίσους και εμφυλίου στην κοινωνία.

Τώρα που το σκηνικό είναι έτοιμο θα περάσουν στην επόμενη φάση. Θα έρθουν οι Ρωμαίοι όπως συμβαίνει αιώνες (με άλλα ονόματα κατά καιρούς) και για τον…ιματισμό της μικρής πατρίδας μας θα βάλουν… κλήρο, στήνοντας το σκηνικό του Γολγοθά και της Σταύρωσης του λαού μας.

Θα μπορούσα να γράψω και άλλα πολλά για τα έργα και ημέρες της κυβέρνησης Παπανδρέου. Αλλά να μου επιτρέψετε σήμερα να ασχοληθώ με ένα φίλο του πρωθυπουργού. Έναν άνθρωπο που ξέρει τους μηχανισμούς καιτ ις λειτουργίες του συστήματος που κινείται ο Γιώργος Παπανδρέου. Τον ικαθηγητή και πρώην Πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ Νίκο Κοτζιά.

Ο άνθρωπος βγήκε με άρθρο τους την εφημερίδα «Αξία» και με απλές κουβέντες είπε όσα έχει επισημάνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς για τον πόλεμο που δέχεται από εξωθεσμικά…θεόσταλτα κέντρα.

Τι έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Κοτζιάς: «Εξωτερικές δυνάμεις και το εγχώριο κατεστημένο προσπαθούν να πριονίσουν τον Αντώνη Σαμαρά διότι θέλουν να εξασφαλίσουν χρόνο και ηρεμία στην πολιτική σκηνή προκειμένου να διασφαλίσουν τη λεηλασία τη λεηλασία των 50 και άλλων τινών δισεκατομμυρίων που η κυβέρνηση τους κάνει δώρο. Δώρο που εμφανίζεται ως δήθεν σιδηρά αναγκαιότητα εξαιτίας της κρίσης…

Ταυτόχρονα»συνεχίζει ο κ. Κοτζιάς, «οι δυνάμεις της διαπλοκής συμβάλλουν στην υπερπροβολή του κόμματος της κυρίας Μπακογιάννη που μέχρι τώρα τα πραγματικά δημοσκοπικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι δεν θα εισέλθει στη Βουλή καθώς και στην προβολή του ΛΑΟΣ ως είδος ενός ιδιαίτερου κόμματος…Στόχος τους είναι να καλύψουν τας νώτα της κυβέρνησης. Πριν απ΄όλα μιας πολιτικής που εξυπηρετεί τα μεγάλα άνομα συμφέροντα. Συμφέροντα που διαθέτουν ερείσματα στην ίδια τη ΝΔ.

Η παρουσία συγκρουόμενων αντιλήψεων εντός της ΝΔ δεν είναι απλά προϊόν ύπαρξης διαφορετικών ακαδημαϊκών σχολών στο εσωτερικό της. Το κύριο κατά τη γνώμη μου συνδέεται με το γεγονός ότι υπάρχουν στο εσωτερικό της δυνάμεις που έχουν διασυνδέσεις και χρέη προς τρίτους και όχι απαραίτητα προς τη σημερινή ηγεσία και το χειρότερο δυνάμεις με άμεσες διασυνδέσεις με τμήματα της διαπλοκής στα Μέσα στην εργολαβία και στις Τράπεζες.»

Μέσα σε αυτές τις λίγες γραμμές ο πρώην σύμβουλος και φίλος του Γιώργου Παπανδρέου προκαλεί …ανατριχίλα για το σύστημα παραεξουσίας που κυβερνά την Ελλάδα, αλλά και για τα σχέδια που υφαίνονται πίσω από την κουρτίνα.

Απλώς ο κύριος καθηγητής έκανε το αυτονόητο. Τράβηξε την κουρτίνα και απεκάλυψε όλα όσα λέει ο καθένας μας ….




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]