Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρόταση πολιτών


ΑΠΗΥΔΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ – ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Επειδή τα τελευταία σαράντα χρόνια τα διαβρωμένα καθεστώτα της δικτατορίας και της μεταπολίτευσης:

  1. Δημιούργησαν πόλεις τέρατα, μεγαθήρια και κακάσχημες.
  2. Μάζεψαν εσκεμμένα τους κατοίκους της όμορφης Ελληνικής υπαίθρου στις κακάσχημες αυτές πόλεις.
  3. Χάριν της επανεκλογής των βουλευτών τους διόρισαν εκατοντάδες χιλιάδες σε δημόσιο και ΔΕΚΟ, αφαιρώντας τους από την γεωργική -κτηνοτροφική παραγωγή της υπαίθρου και από τις βιομηχανίες της χώρας.
  4. Εξόντωσαν την Ελληνική βιομηχανία και τις βιοτεχνίες διώχνοντας τους επιχειρηματίες εκτός Ελλάδος, υπέρ κάποιων προσωρινών συνδικαλιστικών κατακτήσεων.
  5. Προώθησαν την διαστροφή της παιδείας δημιουργώντας ένα πανικό απόκτησης πτυχίων χωρίς ουσιαστικό σχέδιο ανάπτυξης.
  6. Δημιούργησαν πολλούς νόμους αλληλο-συγκρουόμενους και δυσνόητους έτσι ώστε να επωφελούνται χρηματικά «ορισμένοι» ανώτατοι υπάλληλοι σε εφορείες πολεοδομίες κλπ.
  7. Διέβρωσαν την ψυχολογία και το φιλότιμο του Έλληνα προωθώντας την αντίληψη της απάτης.
  8. Έφτιαξαν νόμο ασυλίας για τον εαυτό τους για τις απάτες που διαπράττουν.
  9. Προώθησαν, με την απίστευτη χαλαρότητα και αδιαφορία που τους διακρίνει, την πορνεία, τα ναρκωτικά, τον αλκοολισμό, τον χουλιγκανισμό και τέλος τις εκτρώσεις δηλαδή τη γενοκτονία δέκα εκατομμυρίων αγέννητων Ελλήνων μόνο τα τελευταία τριάντα χρόνια.
  10. Κυνήγησαν με απίστευτη αγριότητα την οικογένεια, ότι αληθινά Ελληνικό, ότι γνήσια Χριστιανικό, ότι και όποιον μιλούσε για αρχές και για ήθος.
  11. Εσκεμμένα και για να δημιουργήσουν μία σύγχρονη Βαβέλ επέτρεψαν μία πανσπερμία εθνών να εισβάλει στην χώρα και να εγκατασταθεί, υπακούοντας έτσι στις εντολές της παγκοσμιοποίησης (συνθήκη Δουβλίνο 2).
  12. Τέλος με παντελή αναισθησία ξεπουλάνε σήμερα όλη την Ελλάδα για να πάρουμε σαν ναρκομανείς την επόμενη δόση των δανείων.
Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω. Δεν ανήκει στους σάπιους πολιτικούς και στο διαβρωμένο σύστημα που δημιουργήσανε. Αν κάποιοι από εσάς είσαστε ακόμα έντιμοι πολιτικοί τότε παραιτηθείτε από την κομματική σας ταυτότητα και ενωθείτε μαζί μας. Ας γράψει η Ιστορία ότι υπήρξαν και κάποιοι έντιμοι Έλληνες πολιτικοί. Αλλιώς ας βρούμε νέους!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]