Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος πάει στα Καλάβρυτα, να βρει την... "Λαύρα" του


Στη σφαίρα της πολιτικής επικοινωνίας συνεχίζει να κινείται ο μηχανισμός του Μεγάρου Μαξίμου, ακόμη και την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Κάρολο Παπούλια.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό επιτελείο, ο Γιώργος Παπανδρέου θα βρίσκεται την Κυριακή στα Καλάβρυτα, έναν μαρτυρικό τόπο με ιστορικά συγκινησιακές φορτίσεις για τους Έλληνες, και θα επισκεφτεί την Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας, ένα μέρος που έχει συνδεθεί με το ξέσπασμα της Επανάστασης του 1821.

Ο Πρωθυπουργός θα συνοδεύεται στην επίσκεψή του από τον Καναδό ομόλογό του, ο οποίος θα βρίσκεται στη χώρα μας, ενώ το πρόγραμμα της περιοδείας του στην περιοχή, περιλαμβάνει ακόμη επίσκεψη στο Δημοτικό Μουσείο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και τον Τόπο Θυσίας, ενώ θα συμμετάσχει και σε σύσκεψη με εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Είναι προφανές ότι το Μέγαρο Μαξίμου σχεδιάζει και πάλι επικοινωνιακούς συμβολισμούς, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, με το μίνι-διάγγελμα το οποίο εκφώνησε ο Γιώργος Παπανδρέου από το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του ελεύθερου ελληνικού έθνους.

Φυσικά, στα Καλάβρυτα θα πάνε και οι "Αγανακτισμένοι", για να "υποδεχθούν" τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την συνοδεία του (ΜΑΤ, κομματόσκυλα κ.λ.π.)


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]