Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκλογές ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!

Ο χρόνος ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει καταγραφεί στη συνείδηση της πλειοψηφίας, όχι απλά ως η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, αλλά και ως η πιο προδοτική.

Αν το κόμμα που κυβερνά αυτή τη στιγμή δε λεγόταν ΠΑΣΟΚ, θα είχε πέσει εδώ και μήνες…Αλλά βλέπετε η “κομπανία” προπαγάνδας(ΜΜΕ και λοιπά καθιζήματα) καθώς και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του savoir vivre -που σε άλλες εποχές βέβαια θα είχαν “παγώσει” τα πάντα και θα είχαν ρίξει μόνοι τους αντίστοιχου αυταρχισμού κυβέρνηση- κρατάνε εν ζωή, με τεχνητές αναπνοές, τον κυβερνώντα θίασο.

Ο λαός ακόμα δεν έχει ξεσπάσει και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. Όχι γιατί δεν θα το κάνει(είναι αναπόφευκτο), αλλά γιατί όταν το κάνει, ίσως τα πράγματα γίνουν ανεξέλεγκτα. Αν τα κοινοβουλευτικά κόμματα(και όχι μόνο) δεν απαιτήσουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ εκλογές, η κοινωνία ίσως τους προλάβει…!

Κάποιοι ίσως αναρωτιούνται: Και τι μπορεί να αλλάξει με τις εκλογές, καλύτερα θα τα κάνουν οι καινούριοι; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Το σίγουρο όμως είναι ένα…Στη δημοκρατία, δεν υπάρχουν αδιέξοδα! Αν οι πολιτικές δυνάμεις το θέλουν και οι πολίτες το απαιτήσουν, θα βρεθεί η ΛΥΣΗ.

Και ποια είναι αυτή; Πρώτον και κυριότερον, η εκδίωξη του ΔΝΤ από τη χώρα μας! Όσο ο οργανισμός αυτός συνεχίζει να κάνει κουμάντο στα του οίκου μας, η χώρα θα βυθίζεται σε ολοένα και βαθύτερο σκοτάδι. Από την απόβαση του ΔΝΤ στη χώρα, πριν ένα χρόνο, έχουμε επισημάνει αλλεπάλληλες φορές που θα μας οδηγήσει αυτή η επιλογή ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Τα αποτελέσματα τα έχετε δει, δεν υπάρχει λόγος να τα αναλύσουμε περαιτέρω…

Όσο οι πολιτικές δυνάμεις συνεχίζουν να σφυράνε αδιάφορα μπροστά στον καθημερινό βιασμό της ζωής του απλού Έλληνα πολίτη, δε θα αργήσει η μέρα που η υπομονή θα τελειώσει και τότε ίσως δούμε καταστάσεις που δεν έχουμε ξαναδεί στη χώρα μας…!




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Και τι θα αλλάξει με τις εκλογές; Τα ζόμπι 62% θα δώσουν στο δικομματισμό. Θα έχουν και άλλοθι, ο ένας στον άλλο θα ρίχνουν την ευθύνη της υπερψήφισης της καταδίκης μας σε θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε ρε φίλε αυτό το ακούω από από πολλούς, δηλαδή τι θα πρέπει να γίνει να αποδεχτούμε όλα όσα γίνονται σε βάρος μας; και ποιός μπορεί να προδικάσει την απόφαση του ελληνικού λαού ύστερα από όσα έχουν γίνει; πρέπει να περιμένουμε την ολοκληρωτική μας διάλυση; ςυμφωνώ απόλυτα με το αρθρογράφο κάτι πρέπει να αλλάξει και μάλιστα γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 Μαΐου 2011 12:30 π.μ.
    Αυτό το κάτι που πρέπει να γίνει δεν είναι εκλογές, πάντως. Δηλαδή αν δεν είναι το ΠΑΣΟΚ μόνο του κυβέρνηση αλλά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, πιστεύεις ότι κάτι θα αλλάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα καλά.. είστε σοβαροί κύριοι/ες?
    Με ανεργία εκατομμυρίων Ελλήνων και άγρια πείνα και με 20% του πληθυσμού λαθρό και τυφλή οργή??
    ΠΟΙΑ κυβέρνηση συνεργασίας?!! Με ποιους?? όλοι μονίμως στα τέσσερα. Νέοι σχηματισμοί χρειάζονται.
    Θα βρεθεί, ίσως στους ανεξάρτητους -εκτός βουλής υποπτεύομαι- κάποιος θα αγαπάει την πατρίδα του.

    Λύση για μένα???

    Εκλογές ή πολλαπλά δημοψηφίσματα και σίγουρα αλλαγή συντάγματος όπως και παύση πληρωμών/άρνηση χρέους τώρα -για όλους τους λόγους που αναφέρει το Διεθνές Δίκαιο.
    Αλλιώς ελικόπτερα. Πολλαααά ελικόπτερα ;)



    (θα κάνει και πάρτι την επόμενη βδομάδα ο Σόρος έμαθα!! ΓΑΠ πάρε περπατούρα!!!!!!!!!! Μη σε χάσουμε πάλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγγελος Πρωτοστάτης:

    Ναί βεβαίως όμως το παιχνίδι κύριοι είναι ήδη στρωμένο. Δεν άγετε κύριοι τις εξελήξεις ποδηγετείστε απο αυτές.Μας πετάξενε απο καιρό το μπαλάκι και δεν το πήραμε καν είδηση. Αυτό θέλουνε και αυτοί. πολιτικό κενό και συλλογικής ευθύνης προδοτικές κυβενήσεις. Γιατί αυτά που μένουν να γίνουν ούτε αυτό το παρημιώδες προδοτικό σκυλολόϊ΄του ΠΑ-(ΣΟΚ και δέος) δεν μπορεί να υλοποιήσει. Την άνευ όρων παράδοση του ορυκτού πλουτου της χώρας στα ιαινοερπετοειδή του Χαζαρο-σιονισμού (μακροπρόθεσμα),καθώς και στην εκ-χώρ(α)ηση (τι σκληρή λέξη)στους Γερμανούς απευθείας ή δια μέσου του χασαπόσκυλού τους την Τουρκία, εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα και πρόσβαση (της Γερμανίας, όπως και επί Χίτερ δηλ) στα πετρέλαια της μέσης Ανατολής και αυτού του ίδιου του κοιτάσματος Λεβιάθαν.
    Γι' αυτό ήταν απαραίτητο να υπάρξουν πολλές μικρές πολιτικές δυνάμεις(Μπακογιάννη-Κουβέλης-Κωλοτούμπας μαζί ίσως με τα αριστερο-μασωνικά (απο)κόμματα... της φτωχολογιάς) που σαν παπαρούνες, αίφνης και χωρίς σοβαρό πολιτικό λόγο ενέκυψαν έκ του μηδενός για να οδηγήσουν την χώρα στο τέλμα. Όλοι αυτοί βέβαια θα δράσουν κάτω από την σημαία ενός νέου, φέρελπη, νηφάλιου και πολιτικά αδιάφθορου ηγέτη, ο οποίος θα απολαμβάνει εννοείται και της εκτιμήσεως της διεθνούς κοινότητας κάτι σαν (λέω εγώ τώρα) τον κραταιό πολιτικά και ογκόλιθο πνευματικά ακαδημαϊκό ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ (Γίνανε ήδη προ καιρού και οι σχετικες τηλεοπτικές αβάντες). Θα μπορούσε βέβαια να κάνει παιχνίδι και οποιοσδήποτε άλλος, θα πρέπει όμως να πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές. Το ίδιο κανανε στο Αφγανιστάν με τον Καρζάϊ στο Ιρακ, στη Τυνησία, την Λιβύη, Αίγυπτο, με τους Αγγλο-Γαλλο-Αμερικανο-τραφείς υπ/γούς τών υπο κατάρρευση καθεστώτων. Κάντε ότι νομίζετε σε πολιτικό επίπεδο αλλ΄ όμως παιδιά να ξέρετε, η τράπουλα είναι σημαδεμένη. Μείνετε εθνικά ενωμένοι είναι το μόνο που φοβούνται. Την έχουνε πατήσει τόσες φορές με μάς στο παρελθόν που δεν μπορούν να πάρουνε μιά απόφαση. Παίζονται πολλά και ο χρόνος τους πιέζει. Γιά ακόμη μια φορά ο κόσμος όλος έχει τα μάτια του στραμμένα επάνω μας. Απο μας περιμένουνε και αυτοί καημένοι οι Ευρωπαίοι. Τι νομίζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]