Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κλεφτοπόλεμος στους δρόμους της Αθήνας

Σε εξέλιξη οι πορείες αγανάκτησης στην Αθήνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκεντρώση κατοίκων επί της 3ης Σεπτεμβρίου όπου έχασε τη ζωή του ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης, τον οποίο δολοφόνησαν αλλοδαποί κάτω από το σπίτι του. Αυτή την ώρα έχει προγραμματιστεί η μεγάλη συγκέντρωση στα Προπύλαια των αριστερών οργανώσεων.



19:48
Αυτή την ώρα καίγονται κάδοι απορριμμάτων σε πολλούς δρόμους του κέντρου, με συνέπια η ατμόσφαιρα να έχει γίνει αποπνικτική.

19:31 Οι προσαγωγές από τα επεισόδια μετά την πορεία των πολιτών και των μελών της Χρυσής Αυγής με τους αντιεξουσιαστές έχουν ανέβει στις 48.

19:29 Περίπου 2.000 διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία από τα Προπύλαια προς τη Βουλή για να επιστρέψουν στη συνέχεια στα Προπύλαια. Οι διαδηλωτές ανήκουν στις αριστερές παρατάξεις.

19:23 Ασθενοφόρο παρέλαβε Πολωνό πολίτη, ο οποίος χτυπήθηκε στην περιοχή κοντά στην συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου....


19:05
Όπλο αστυνομικού άρπαξε ομάδα, πιθανότατα αντιεξουσιαστών, η οποία του επιτέθηκε επί της οδού Ακαδημίας. Ο αστυνομικός φορούσε πολιτικά και μαζί με δεύτερο αστυνομικό δέχθηκαν επίθεση, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί στο κεφάλι. Ήδη στο κέντρο της Αθήνας γίνεται εκτεταμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό των ατόμων.

18:58 Στην πορεία μνήμης για τον 44χρονο Μανώλη που δολοφονήθηκε από τους αλλοδαπούς έδωσαν το «παρών» περίπου 3.000 διαδηλωτές. Οι συγκρούσεις μετά την πορεία ήταν σφοδρότατες. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει και δεκάδες προσαγωγές.

18:54 Οι συγκρούσεις στη συμβολή των οδών Φυλής και Φερών ήταν μεταξύ του μπλοκ των κατοίκων και των ακροδεξιών με τους αντιεξουσιεστές, οι οποίοι κάνουν κατάληψη σε κτήριο στο σημείο. Κατάληψη από αντιεξουσιαστές γίνεται και σε κτήριο επί της οδού Σκαραμαγκά. Εκεί οι δύο ομάδες συγκρούονται, ενώ η αστυνομία κάνει χρήση χημικών.

18:46 Αλλοδαπό ο οποίος περνούσε από τη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου κυνήγησαν οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι.

18:35 Επεισόδια στη συμβολή των οδών Φυλής και Φερών. Συγκρούονται ακροδεξιοί με αναρχικούς. Χρήση χημικών έκαναν οι δυνάμεις της αστυνομίας.

18:33 Βιτρίνες μαγαζιών αλλοδαπών έσπασαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατά της διάρκεια της πορείας για την δολοφονία του 44χρονου. Μερικοί έβαψαν άλλα μαγαζιά με σπρέι και έγραψαν συνθήματα.

18:15 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία για τον άδικο χαμό του 44χρονου. Στη Βαρβάκειο υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και μεταναστών που βρίσκονταν στο σημείο.

17:59 Αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί ήδη στα Προπύλαια, όπου οι αριστερές παρατάξεις έχουν συγκέντρωση

17:52 Μια ομάδα ατόμων αυτή την ώρα συμπλέκεται με αλλοδαπούς σε ένα στενό.


17:40 Η αστυνομία εμπόδισε τους διαδηλωτές να κατευθυνθούν στην πλατεία Βικτωρία, για να αποφευχθούν οι συμπλοκές με τους μετανάστες. Η πορεία τελικά πέρασε από την Σοφοκλέους και πλέον κατευθύνεται μέσω Ομονοίας στην 3ης Σεπτεμβρίου.

17:36 Η πορεία αυτή την ώρα περνά από την Σοφοκλέους. Η αστυνομία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους.


17:20
Η πορεία των κατοίκων κατευθύνεται προς την πλατεία Κοτζιά. Στην πορεία συμμετέχουν περίπου 2.000 άτομα.

17:18 Κλειστή από Μάρνης έως και την πλατεία Βικτωρίας η Γ Σεπτεμβρίου1

17:00 Εκατοντάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο που έπεσε νεκρός ο άτυχος 44χρονος. Στο σημείο τελέστηκε και τρισάγιο.




















Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]