Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προφυλακίστηκε ο Στρος Καν!!!

Απορρίφθηκε αίτημα εγγύησης!!!

Υπό κράτηση παραμένει ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν. Το ποινικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης απέρριψε το αίτημα για εγγύηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων που πρότειναν οι δικηγόροι του, με το σκεπτικό ότι είναι ύποπτος φυγής στη Γαλλία.

Ο Strauss-Kahn προσήχθη στο ποινικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Δευτέρας (γύρω στις 18.00 ώρα Ελλάδος) φανέρα καταβεβλημένος και με χειροπέδες.

Ο 62χρονος αξιωματούχος βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για προσωπικά θέματα και όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της αμερικανικής μητρόπολης, δεν έχει διπλωματική ασυλία. Κρατήθηκε για 30 ώρες σε ειδική μονάδα σεξουαλικής κακοποίησης στις φυλακές του Χάρλεμ και χθες κατηγορήθηκε για «εγκληματική σεξουαλική πράξη, παράνομη κράτηση και απόπειρα βιασμού».

Σήμερα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Γάλλου αξιωματούχου δήλωσε πως ο πελάτης του θα παλέψει σκληρά κατά των κατηγοριών. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 32χρονη γυναίκα που προέβη στις καταγγελίες τον αναγνώρισε.

Φαίνεται πάντως ότι οι διωκτικές αρχές έχουν βεβαιωθεί ότι είναι απολύτως αληθινές οι καταγγελίες της 32χρονης καμαριέρας η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού και ομηρία.

Επιπλέον, μετά τη θαρραλέα καμαριέρα, ανοίγουν τα στόματα και άλλων γυναικών. Όχι μόνον για τη "κινητικότητα" του με διάφορες καμαριέρες των διαφόρων ξενοδοχείων αλλά φήμες αναφέρονται και για συμμετοχή του σε λέσχες ανταλλαγής συζύγων ενώ μήνυση ετοιμάζεται να του υποβάλει και μία δημοσιογράφος καθώς και μία παλιά συνεργάτιδα του όλες βέβαια για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν θα προσαχθεί στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή όπου εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κατηγορητήριο και με ποινές που φθάνουν έως και σε 20 χρόνια κάθειρξης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. οψονται ευθεις και ευφρανθησονται,
    και πασα ανομια εμφραξει το στομα αυτης..

    απο το ψαλτηρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγά βρε ηθικοπλάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ενδιαφέρει η σεξουαλική του ζωή, ούτε σε τι λέσχες ανήκε, εκεί υπήρχε συναίνεση. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν βιασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]