Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δηλώσεις Δημαρά – Οικονόμου μετά την ανάρτηση πανό στην Βουλή

Ο πρόεδρος του κόμματος, βουλευτής Γιάννης Δημαράς, μαζί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, ανάρτησαν πανό στον προαύλιο χώρο της Βουλής το οποίο ανέγραφε:

«Η Ελλάδα δεν πωλείται. Ναι στην ομοψυχία, όχι στη συνενοχή»

Η ενέργεια αυτή ακολούθησε την απαξιωτική στάση του πρωθυπουργού προς το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων που αντιπροσωπεύονται στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Οι δύο βουλευτές μιλώντας για αυτή τους την πράξη, δήλωσαν:

“Η ενέργειά μας είναι συμβολική και ουσιαστική. Συμβολική, μπροστά στο Κοινοβούλιο, το οποίο είναι ιδιοκτησία του ελληνικού λαού, τον οποίο εμείς εκφράζουμε και εκπροσωπούμε.

Ουσιαστική, γιατί ο πρωθυπουργός, συμπεριφερόμενος σαν Λουδοβίκος, καλεί στο μέγαρο Μαξίμου, να ενημερώσει και να ακούσει απόψεις, πολιτικούς φορείς και αρχηγούς «α-λα κάρτ», τόνισαν, συμπληρώνοντας:

“Το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» είναι πολιτικό κόμμα, που έχει εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο, υπάρχει, δραστηριοποιείται και εκπροσωπείται στην Βουλή, από τον Γιάννη Δημαρά και τον Βασίλη Οικονόμου. Από πού κι ως που, ο κ. πρωθυπουργός διακρίνει τα νόμιμα κόμματα σε «πράσινους» και «βενετούς», σε αρεστούς και μη αρεστούς; Δικαίωμά του δεν είναι!

Αυθαιρεσία του είναι, με προφανή μικροκομματικά κίνητρα. Κίνητρα με τα οποία κουρελιάζει τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς. Επιλογή του. Για την οποία θα πρέπει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό.

Τον μόνο που είναι κυρίαρχος στο σπίτι του”.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. κ. Δημαρά, δεν υπήρξες ποτέ η μεγάλη μου συμπάθεια, και αυτό λόγω της ένταξης σου στο Πασόκ, και μη μου πεις οτι το προηγούμενο Πασόκ ήταν διαφορετικό, γιατί έχω ένα σωρό επιχειρήματα για να σου υποστηρίξω, οτι η καταστροφή της Ελλάδας από τη μεταπολίτευση και μετά, οφείλεται κατά 90% στο Πασόκ, στον ιδρυτή του και σε όλους τους επόμενους αρχηγούς του.

    Οφείλω όμως να σε συγχαρώ που είχες το σθένος να παραιτηθείς και την ειλικρίνια να παραδεχτείς μια λάθος επιλογή σου.

    Επικροτώ θερμά τις σημερινές θέσεις σου κάθε ημέρα όλο και περισσότερο, επίσης σε ευχαριστώ που ανήρτησες αυτό το πανό στη Βουλή των Ελλήνων, όσο κι αν αυτή έχει καταληφθεί σήμερα από βαρβάρους.....

    Νομίζω οτι είσαι πια στο σωστό δρόμο, συνέχισε έτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραια ,πολυ ωραια..
    και διαφημηση καναμε,και την ομοψυχια τονισαμε..
    μπραβο μπρε,μπραβο,χερετισμους στο σπιτι..
    εγω ξερω ,οτι μια φορα πασοκ,παντα πασοκ!
    γινετε λεει μεταλλαξη..κριμα βεβαια.
    περαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]