Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλ. Τσίπρας: Ένα «τυχαίο» γεγονός θα οδηγήσει σε εκλογές!


«Κομμένα» τα παιχνίδια με τις πρόωρες εκλογές, ήταν το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για να παρουσιάσει τη «Μαύρη Βίβλο» του μνημονίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ καθαρός στην τοποθέτησή του, λέγοντας ότι η βασική επιλογή είναι να ξεπουληθεί με κάθε τρόπο ο δημόσιος πλούτος και σ’ αυτό το πλαίσιο εξετάζονται όλες οι τακτικές, ακόμη και οι πρόωρες εκλογές.

«Δεν θα γίνουν (οι πρόωρες εκλογές) με επιλογή του κ. Παπανδρέου και με επιλογή της τρόικας που διαφεντεύει τα οικονομικά και πολιτικά πράγματα στον κόσμο. Η δική τους επιλογή είναι να προχωρήσουν το καταστροφικό τους έργο απερίσπαστα. Και η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία εγκυμονεί κινδύνους, γι’ αυτούς και για το σχέδιό τους», είπε και πρόσθεσε: «Άρα, δεν είναι επιλογή τους. Αν θα γίνουν; Μπορεί να γίνουν. Ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να τις προκαλέσει, και ιδιαίτερα όταν πηγαίνεις κόντρα στη λαϊκή βούληση και όταν το σχέδιό σου είναι τόσο εξόφθαλμα αντιλαϊκό κόντρα στο δημόσιο συμφέρον».

Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί μιλώντας για «τυχαίο γεγονός», ο πρόεδρος του ΣΥΝ έκανε λόγο για «οικονομική τρομοκρατία» (π.χ. καθυστέρηση μισθών) και παράλληλη καλλιέργεια του φόβου στο λαό. «Με πολύ έντονο τρόπο τους απαντάμε. Μην τολμήσουν. Την απόλυτη ευθύνη θα την έχει η κυβέρνηση. Μια μέρα να καθυστερήσουν μισθοί και συντάξεις, ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει να παραιτηθεί και να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία. Είμαι απόλυτα σαφής και εξήγησα γιατί. Γιατί είναι επιλογή», τόνισε.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]