Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Αντρίκος Παπανδρέου, κατά Π. Καμμένου

“Για όσα ψευδή και συκοφαντικά δήλωσε εις βάρος μου ο βουλευτής κ. Π. Καμμένος, τόσο σε μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και από το βήμα της Βουλής, δηλώνω ότι θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη με σκοπό την υπεράσπιση κάθε νομίμου δικαιώματός μου”.

Στη δήλωση αυτή προέβη ο αδελφός του πρωθυπουργού, καθηγητής Ανδρέας (Αντρίκος) Α. Παπανδρέου, με αφορμή ισχυρισμούς του βουλευτή της ΝΔ, σύμφωνα με τους οποίους ο κ. Παπανδρέου ενεπλάκη σε χρηματιστηρικές συναλλαγές που σχετίζονταν με το ελληνικό χρέος.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες κατηγορηματικές διαψεύσεις για τους ισχυρισμούς του Π. Καμμένου έγιναν και από άλλα πρόσωπα τα οποία ενέπλεξε στην ίδια υπόθεση ο κ. Καμμένος, όπως ο επιχειρηματίας Θ. Μαργάλος και η πρώην οικονομική σύμβουλος του πρωθυπουργού και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. στην δικαιοσυνη?
    να μας παει ολους στο δικαστηριο.ολοι τα ιδια πιστευουμε.για τι ολοι τα ιδια βλεπουμε.ο gap με τον sorroς,ο gap με τον ρουμπινι,ο gap πισω απο την πλατη μας ,με τον στρος καν,ολο πουστιες κανει εις βαρος μας..φυσικα και θελουμε να μαθουμε για ποσα μας πουλαει!!!και οι μκο?μκο η μαμα,μκο ο αδελφος,μκο οι φιλοι,δεν γαμιεστε πια!κυριε αδελφε προθυπουργου,και υιε προθυπουργου,και εγγονε προθυπουργου,θελεις και δικαιοσυνη?κρεμασμα θελετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μου πει κάποιος Πού είναι καθηγητής ο Αδελφός Αντρίκος; Σε ποιό τομέα γνώσεων;
    γ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε ποια δικαιοσυνη ρε αφου δεν υπαρχει δικαιοσυνη
    σε λιγο ομως θα δειτε τη δικαιοσυνη του λαου εθνικοι προδοτες

    Αιτωλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η επιβεβαιωση των επαφων ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ-GAP (μυστικών-φανερων) εχουν,αφηνουν σαφης & καταφανεις ενδειξεις για "τετοιες δουλειες"..
    σε αντιδιαστολη με την κινηση του ΤΤ να αγοραση (προστασια) τα CDS (ασφαλιστρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]