Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΣΟΚ τον προτρέπει να παραιτηθεί!


Το εξαιρετικά βαρύ κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, για τις επιλογές της Κυβέρνησης, ιδίως στον τομέα της οικονομίας, και προσωπικά για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αποτυπώθηκε απερίφραστα στη χθεσινή ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη.

Με μια ανακοίνωση ιδεολογικά και πολιτικά σκληρή, η ΝΕ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, καλεί τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης, να υποβάλλουν άμεσα τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να προχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στην αντικατάστασή τους.

Σύμφωνα με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη συμπρωτεύουσα η απομάκρυνση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και των συνεργατών του έχει ουσιαστικό αλλά και συμβολικό περιεχόμενο. Θα αποφορτιστεί η αρνητική για το ΠΑΣΟΚ συγκυρία στην κοινωνία, καθώς ο Υπουργός Οικονομικών έχει ταυτιστεί με το Μνημόνιο και με σκληρά μέτρα, και θα υπάρξει έτσι μια σαφής ένδειξη δημόσια συγνώμης προς τον λαό, για τα προβλήματα τα οποία έχει προκαλέσει η πολιτική Παπακωνσταντίνου.

Πηγή



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]