Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στον δρόμο κι απόψε κι ας βρέχει


Δεν το βάζουν κάτω οι «αγανακτισμένοι» οι οποίοι συνεχίζουν την ειρηνική διαμαρτυρία τους στο Σύνταγμα για δεύτερη μέρα. Μετά το χθεσινό ηχηρό μήνυμα που έστειλε ο κόσμος με την παρουσία του στο κέντρο της Αθήνας, για δεύτερη μέρα αποφάσισε να δείξει την απέχθειά του στον πολιτικό κόσμο μετά τα δυσβάσταχτα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Οι διοργανωτές και της σημερινής συγκέντρωσης κάνουν και πάλι έκκληση για ειρηνικό κλίμα, ενώ το group στο Facebook μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει τις 57.000 συμμετοχές.

Μάλιστα από το μεσημέρι προτρέπουν τους καταστηματάρχες της περιοχής να αφήσουν ανοιχτό το ασύρματο internet για να διευκολύνουν την επικοινωνία, αφού χθες για κάποιος λόγο τέτοια δυνατότητα δεν υπήρχε.

<

Ο κόσμος γέμισε ξανά την πλατεία αν και ο καιρός είναι βροχερός, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας που θα διοργανωθούν παρόμοιες διαδηλώσεις.


Στο κέντρο της Αθήνας βρέχει καταρρακτωδώς όμως κανείς δεν αποχωρεί από το Σύνταγμα. Όλοι έχουν ανοίξει τις ομπρέλες τους και δε σταματούν να φωνάζουν, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν. Το «κλέφτες-κλέφτες» ακούστηκε δυνατά όταν κάποιοι αποχώρησαν μέσα από το κοινοβούλιο, ενώ από τα συνθήματα δε θα, μπορούσε να λείπει το «να καεί να καεί το μπ… η Βουλή».


Αν και βρέχει δεν φεύγει κανείς

Μάλιστα ήδη έχει υψωθεί ένα πανό αντίστοιχο με αυτό της Μαδρίτης το οποίο αναγράφει «Κάντε ησυχία θα ξυπνήσουμε τους Ιταλούς»

Η κυκλοφορία αυτή την ώρα έχει διακοπεί στη Λεωφόρο Αμαλίας, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούν τη Βουλή.

Και στη Θεσσαλονίκη

«Αγανακτισμένοι» έχουν συγκεντρωθεί και στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαμαρτυρηθούν. Ο κόσμος που βγήκε από το σπίτια του και διαδηλώνει στον Λευκό Πύργο, έχει αναρτήσει ένα τεράστιο πανό το οποίο γράφει «Πωλείται».

Σήμερα πάντως τον γύρω του διαδικτύου κάνουν προσκλήσεις για Πανευρωπαϊκό συλλαλητήριο στις 29 Μαίου στις κεντρικές πλατείες όλων των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης. Αν κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί πλέον μιλάμε για ξεσηκωμό.


Οι «αγανακτισμένοι» είναι εδώ και όχι απλά ξύπνησαν αλλά δείχνουν πως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]