Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρύψτε το Καστελόριζο!

Τι έγινε ρε παιδιά χθες το βράδυ στο Μεγάλο Δουκάτο, τι έπαθαν οι συνάδελφοι του Σπίγκελ και μας έβαλαν να ψάχνουμε στα ντουλάπια μπας και βρούμε κάτι δραχμές που είχαμε κρατήσει για ενθύμιο, και τέλος πάντων θα προλάβουμε να μάθουμε τι αποφάσισαν για την Ελλάδα πριν μας το ανακοινώσει ο πρωθυπουργός; Πριν πείτε οτιδήποτε προτείνω να κρύψουμε το Καστελλόριζο, να το εξαφανίσουμε αν είναι δυνατόν, γιατί ο Γιώργος δεν το έχει σε τίποτα να ξαναπάει εκεί, τώρα που είναι και καλοκαιρία, και να μας ανακοινώσει νέο σχέδιο για τη σωτηρία μας.

Δεν είμαι βέβαιος ότι τελικά θα τα καταφέρουμε να κρύψουμε το Καστελλόριζο από το χάρτη, και ίσως να είναι μάταιο, αφού το ανήσυχο και ταξιδιάρικο πνεύμα του πρωθυπουργού όλο και κάποιο νησί θα βρει προκειμένου να μας απευθύνει το νέο διάγγελμα. Τον ακούσατε τι είπε στον Τσίπρα; Τι θέλατε του είπε, να κλειστώ στο Μαξίμου ή στο Καστρί όπως κάποιοι άλλοι; Αλίμονο, να κάτσει ο Γιώργος στο σπίτι την ώρα που η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεοκοπήσει;

Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός είναι ειλικρινής άνθρωπος. Η Ελλάδα πράγματι κινδυνεύει. Ωστόσο έχω την εντύπωση ότι, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, δεν έχει καταλάβει από ποιον κινδυνεύει. Δεν έχει καταλάβει δηλαδή αυτό που έχουμε καταλάβει όλοι εμείς οι υπόλοιποι.

Η Ελλάδα κ. πρωθυπουργέ δεν κινδυνεύει ούτε από το ΔΝΤ ούτε από την Ευρώπη, αλλά από την κυβέρνησή σας και κυρίως από εκείνους που συμμετέχουν σε νυχτερινές άτυπες συσκέψεις, τις οποίες μάλιστα αγνοεί το Υπουργικό Συμβούλιο!

Να υποθέσω κι εσείς;



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]