Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιώργο, το πιστόλι μπήκε στο τραπέζι, το έβαλε ο λαός και το έχει… οπλισμένο

  • Η τρόικα δεν μπορεί πλέον να κρύψει την αγωνία της, για το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές
Είναι εμφανές πλέον και όσο περνάει ο καιρός το βλέπουμε ξεκάθαρα πως η τρόικα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πιέσει τα δύο μεγάλα κόμματα να συναινέσουν για το οριστικό ξεπούλημα της χώρας. Κάθε εβδομάδα που περνάει και βλέπουν στις δημοσκοπήσεις το ποσοστό των δύο μεγάλων κομμάτων να συρρικνώνεται, τόσο πανικοβάλλονται τα συμφέροντα και το κατεστημένο εντός και εκτός Ελλάδας.

Τι είναι αυτό που θα ανέτρεπε όλους τους σχεδιασμούς των καθεστωτικών και πουλημένων πολιτικών, εκδοτών, τραπεζιτών ,κρατικών επιχειρηματιών.

Ποιο θα ήταν το απρόβλεπτο, η επιβεβαίωση της θεωρίας του μαύρου κύκνου;

Να γινόντουσαν εκλογές και ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα να έμπαινε σφήνα το ΚΚΕ.

Φανταστείτε να είχαμε πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία η το ΠΑΣΟΚ με 27% δεύτερο κόμμα το ΚΚΕ με 22% τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ ή τη Νέα Δημοκρατία με 20%. Σε ένα βράδυ θα ανατρέπονταν τα πάντα. Το τελευταίο σταλινικό κόμμα στον κόσμο μετά την Βόρειο Κορέα ρυθμιστής!

Τρόμος στους καναλάρχες, στους εκδότες, στους δημοσιογράφους, στους εργολάβους, στα ξένα συμφέροντα! Ποιος Ααλαφούζος, Μπόμπολας, Κοπελούζος, ποιος Τσίμας, Πρετεντέρης…
Ποια Hochtief στο Ελ. Βενιζέλος, ποια Deutshe Telecom στον ΟΤΕ, ποια Siemens, ποιά Ιόνια οδός, ποιά Eurobank... κλπ… όλα υπό την απειλή της κρατικοποίησης.

Ποια ενεργειακά συμφέροντα των Αμερικάνων, ποια απειλή της εξόδου από την ευροζώνη, ποιο χρέος, όλα θ α ήταν στον αέρα!!

Προκειμένου να γίνει κυβέρνηση συνασπισμού μεταξύ του πρώτου και τρίτου κόμματος, να δείτε γι α πότε θα βρεθεί χρόνος από την τρόικα, για πότε θα βρεθούν λεφτά και εγγυήσεις, για πότε θα προταθεί επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου!

Γιατί σε αυτή τη περίπτωση το πιστόλι στο τραπέζι θα το έχει βάλει ο λαός και θα είναι και γεμάτο!!

Είναι η μοναδική αντίδραση ,ένα μήνυμα που μπορεί ο καθένας μας να δώσει να το κάνει, χωρίς να το έχουν υπολογίσει.

Έχουν προγραμματίσει να μην κατέβεις σε διαδηλώσεις γιατί είναι «Βίαιες», να μην διαμαρτύρεσαι γιατί μπορεί να χάσεις τη δουλειά σου, να αισθάνεσαι ένοχος για τη ζωή σου αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν το έχουν υπολογίσει!

Ή μήπως η τρόικα κάτι παραπάνω ξέρει και τρέχει από τώρα να πετύχει τη συναίνεση ΠΑΣΟΚ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ φτάνει να μη γίνουν εκλογές;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]