Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θυμήθηκε τον… πατέρα του


Οι σχετικές διαρροές είχαν ξεκινήσει από νωρίς. Το Μέγαρο Μαξίμου άλλωστε, δεν άφησε σχεδόν τίποτα στην τύχη, αναφορικά με τη σημερινή, μαραθώνια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Η φιγούρα ενός Πρωθυπουργού αποφασισμένου να συνεχίσει έστω και μόνος του, στην οδό που έχει χαράξει, για την ανάκαμψη της χώρας αλλά… και του ΠΑΣΟΚ, σκιαγραφήθηκε με λέξεις και περιγραφές, σε σημείο που… νόμιζες ότι ήσουν παρών στη συνεδρίαση, και τον έβλεπες μπροστά σου.

Η ταμπακιέρα; Όποιος δεν μπορεί, θα πάει σπίτι του. Αυτό είναι το μότο που επέλεξε ως επικοινωνιακή πλατφόρμα το Μέγαρο Μαξίμου. Επιχειρώντας να περιγράψει το πολιτικό δίλημμα το οποίο έθεσε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου στους υπουργούς του. Βάζει τον εαυτό του μπροστά, και απευθύνει κάλεσμα στους… πρόθυμους, να τον ακολουθήσουν. Μη διστάζοντας να εξαιρέσει από τη σταυροφορία, εκείνους που θα διστάσουν, ή θα συνεχίσουν να διατηρούν τις επιφυλάξεις τους.

Σε άλλες εποχές, και κάτω από διαφορετικές συνθήκες, ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει το ιστορικό «όποιος δεν μπορεί, να κατέβει από το τρένο». Η σημερινή Κυβέρνηση, κάθε άλλο παρά… υπερταχεία θυμίζει, ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ όμως, έστειλε ακριβώς το ίδιο μήνυμα με τον πατέρα του. Και προφανώς, είναι το ίδιο έτοιμος και αποφασισμένος να… κατεβάσει από τα βαγόνια εκείνους που συνεχίζουν να δείχνουν ζαλισμένοι.

Πηγή




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Απ'οσο θυμαμαι στις ευρωεκλογες του 2009 σε αφισες απεικονιζοταν ο πατερας του!
    Γνωστο κολπο!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]