Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έπεσε η αυλαία της επιθεώρησης "Συναίνεση"...


Έγινε χθες και η περίφημη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. Το συμπέρασμα που βγαίνει σε συνδυασμό με τις δηλώσεις από την συνάντηση με τον αόρατο Πρόεδρο, είναι ότι όλοι , εκτός των δυο αριστερών κομμάτων, χρησιμοποιούντες την πλούσια ελληνική γλώσσα συναινούν με τα μέτρα!

Τι και αν ο ΣΑΜΑΡΑΣ έπαιξε με το θέατρο που λέγεται, όχι ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, αλλά ΖΑΠΠΕΙΟ 2, στην ουσία είπε ναι! Τώρα τι θα κάνει ; Θα πάει για ΖΑΠΠΕΙΟ 3,4 και πάει λέγοντας; Μόνο που αυτή την φορά θα είναι μόνος του.

Τι είπαν ο αόρατος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ο Γιώργος; Ο μεν αόρατος ενδιαφέρεται για τον χαμηλοσυνταξιούχο, άνεργο, χαμηλόμισθο! Ναι έδειξε ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ συμπόνια. Προεδρικό δούλεμα από το τέως παλάτι.

Ο άλλος, ο ΓΙΩΡΓΟΣ, έχοντας πάρει το οκ από τα πολιτικά κόμματα, είπε ότι θέλει να σώσει την χώρα από την χρεοκοπία! Φυσικά με αντάλλαγμα την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και την χρεοκοπία των ελλήνων πολιτών. Ένα γενικό ξεπούλημα προς όφελος των αγορών και προπαντός της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, η όποια ενδιαφέρεται να αγοράσει όλη την χώρα, εύκολα άπλα και φυσικά μέσω χρηματιστηρίου!

Έτσι ακριβώς. Αυτό εννοεί να σώσουμε την χώρα από την χρεοκοπία. Διότι αν αυτός και τα υπόλοιπα συμπλέοντα κόμματα ήθελαν πραγματικά να σώσουν την χώρα οι κινήσεις τους θα ήταν άλλες. Αλλά όλοι είναι στο κόλπο.

Οι μεν ΛΑΟΣ, ΝΤΟΡΟΥΛΑ , ελπίζουν σε μία οικουμενική, σήμερα προβάλλουν το θέμα ακόμη και εφημερίδες που έλεγαν να φύγει ο Γιώργος, η δε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ περιμένει το ώριμο φρούτο να γίνει κυβέρνηση. Να τα βρει όλα τα βρει όλα έτοιμα. Αλλά έχω ένα βασικό ερώτημα. Ψηφοφόρους θα βρει;

Σήμερα έπεσε η αυλαία της επιθεώρησης ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ,. Μία παραγωγή όπου έλαβε μέρος πλήθος ηθοποιών.

Και φυσικά όπου νάνε έρχεται στην χώρα ο ΕΔΟΥΑΡΔΟ ΛΩ ο Β΄.
Τι μένει φίλοι μου; Βαρέθηκα να το λέω. ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Υ.Γ. Και για να δείξει το σύστημα τι καλό είναι. Έβαλε τον γιαουρτά, τον άνεργο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, να ζητήσει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Είδες τι καλό είναι το σύστημα;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Άντε και του χρόνου πάμε κατευθείαν για Μπρόντγουεϊ, Σουσούδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ηλθε η ωρα?
    νομιζω ,ναι!
    ολοι στο συνταγμα.
    να παμε ολοι, στο συνταγμα.
    δεν πουλαμε τιποτα.
    δεν τους χαριζουμε τιποτα.
    και προσεχουμε κιολας.λεμε τωρα..
    η ελλαδα ειναι και θα μεινει ελληνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ
    ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥΣ ΜΠΕΡΝΤΕΔΕΣ.

    ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ
    ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    ΤΩΝ ΜΠΕΡΝΤΕΔΩΝ.

    ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ ΝΑ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΟΥ.

    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]