Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αρνήθηκε να δεσμευθεί η Μέρκελ ότι θα βοηθήσει


Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Παπανδρέου και Μέρκελ συζήτησαν για την κατάσταση στην Ευρώπη, με έμφαση στα προβλήματα και τις εξελίξεις στην ευρωζώνη, ιδιαίτερα για τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος. Συζήτησαν επίσης την κατάσταση στην Ελλάδα και την πορεία της οικονομίας, στο πλαίσιο των συζητήσεων που γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Προηγουμένως, η Γερμανίδα Καγκελάριος αρνήθηκε να δεσμευτεί για περισσότερη βοήθεια προς την Ελλάδα, τονίζοντας ότι είναι πολύ νωρίς για να αποφασιστεί εάν η ελληνική κυβέρνηση θα χρειαστεί περισσότερη οικονομική βοήθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης του χρέους.

«Πρώτα πρέπει να δω πως έχει η κατάσταση και μόνο τότε θα είμαι σε θέση να αποφασίσω τι πρέπει να γίνει, εάν χρειαστεί να γίνει κάτι», φέρεται να δήλωσε η κ. Μέρκελ σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg. Δεν βοηθάμε την Ελλάδα όταν κάνουμε εκτιμήσεις για το ποια και πόση θα είναι η επιπλέον βοήθεια που τυχόν χρειαστεί».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]