Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μεϊμαράκης διδάσκει ευπρέπεια και ήθος!


Σάλος ξέσπασε με την συμπεριφορά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας κυρίου Μεϊμαράκη, ο οποίος όφειλε να επιδείξει ψυχραιμία δικαιώνοντας και τιμώντας το πολιτικό του παρελθόν, αλλά και απαντώντας δια της γαλήνιας παρουσίας του σε διαδικασίες που «θα καθαρίσουν την ήρα από το στάρι». Ο αγαπητός όμως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φρόντισε να επιδείξει δημοσίως και αναιτιολογήτως τον χειρότερό του εαυτό (θυμίζοντασ εποχές "Κενταύρων") επιτιθέμενος κατά του βουλευτή Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. Πρέσβυ ε.τ. κ. Ιωάννη Κοραντή, όταν ο τελευταίος τον καλημέρισε!!!

Πληροφορίες που διαρρέονται, από κύκλους του πρώην Υπουργού προκειμένου μάλλον να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αναφέρουν πως ο κύριος Μεϊμαράκης «έμαθε» πως ο κύριος Κοραντής έχει στη διάθεσή του (από την υπηρεσία του ως Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) υλικό που τον καίει…! Αν είναι έτσι, τότε ο κύριος Μεϊμαράκης να καταφύγει στη Δικαιοσύνη, αφού τέτοιο υλικό δεν δικαιούται να έχει ο κύριος Κοραντής στα χέρια του, αλλά και δεν επιτρέπεται (με βαριά ποινή από το νόμο) να αναφέρει αυτά που γνωρίζει από την υπηρεσία του στην Ε.Υ.Π.

Γιατί, λοιπόν, ο κύριος Μεϊμαράκης «ξέφυγε» τελείως; Αφού ο νόμος είναι με το μέρος του, εάν φυσικά και ο ίδιος ήταν νομότυπος κατά τη διάρκεια της υπουργείας του; Γιατί προτιμά να επιτεθεί στον κύριο Κοραντή, ο οποίος μάλλον δεν του έδωσε κανένα δικαίωμα και δεν ψάχνει την «άλλη πλευρά του νομίσματος»; Μήπως κάποιοι από το περιβάλλον του πρώην ΥΠ.ΕΘ.Α. φρόντισαν να τον φυτιλιάσουν για να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς; Μήπως ο κύριος Μεϊμαράκης πάει για «κάψιμο» από την ίδια τη Νέα Δημοκρατία; Μήπως το περιβάλλον του μαινόμενου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας εξυπηρετεί και άλλους ταυτόχρονα;

Είναι φυσικό να έχουμε αυτές τις απορίες. Κι αυτό επειδή δεν ξεχνάμε πως η κυβέρνηση Παπανδρέου θέλει πολύ να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον των πολιτών από επάνω της. Τα κυβερνητικά στελέχη νιώθουν πολύ άβολα που έχουν γίνει το επίκεντρο και ιδιαίτερα άβολα αισθάνεται το «όλο» ΠΑΣΟΚ που ψάχνει να βρει συνενόχους στον Άκη Τσοχατζόπουλο, σε μία ένδειξη καλής κίνησης (για να μην αρχίσει να μιλάει ο Άκης), αλλά και σε μία προσπάθεια σερβιρίσματος μίας γενικότερης «εικόνας» ευθυνών… που θα «απαλύνει» την απώλεια εμπιστοσύνης των πολιτών που ακόμη στηρίζουν την κυβέρνηση, ρίχνοντας στην αρένα της ανθρωποφαγίας και τον Μεϊμαράκη.

Νομίζουμε, λοιπόν, πως ήταν τραγικό το σφάλμα του ανδρός, Μεϊμαράκη, να επιτεθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο σε συνάδελφό του, με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Καραμανλή.

Τέλος, θέλοντας να στείλουμε ένα γενικότερο μήνυμα προς τον πολιτικό κόσμο, θα τους συστήναμε να είναι περισσότερο ψύχραιμοι, πολύ περισσότερο να ψάχνουν για τα αίτια και τους πιθανούς δημιουργούς «θεαμάτων», παρά να καταφεύγουν στο έτσι κι αλλιώς γνώριμο χόμπι τους, την χαζομαγκιά και την ανθρωποφαγία.

Ο λαός μας, όμως, έχει και μία πολύ σοφή παροιμία. «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». Και αφού ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αισθάνεται καθαρός, τότε ας μεριμνήσει να το αποδείξει. Με τις φήμες που του φυτεύουν και τα τσαμπουκαλέματά του απλά αποδεικνύει πως αποτέλεσε ένα ακόμη μεγάλο λάθος επιλογών των Ελλήνων πολιτών… Δυστυχώς...

Κωνσταντίνος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Ο Κοραντης εχει στα χερια του τις προσληψεις ολων των ιδιαιτερων του Μειμαρακη, κατα παραβαση του νομου, και του διαγωνισμου που ειχε γινει στην ΕΥΠ, τις πηραν απο το παραθυρο χωρις εξετασεις.
    Λιγο ειναι, γνωριζοντας οτι φευγουν τις διορισε με 3000 χιλ το μηνα, και μετα αποσπαση αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αστρατευτος Κοραντής (καλά ακουσατε, αστρατευτος) εγινε αρχηγος της ΚΥΠ όπως και ο Τσοχατζοπουλος ΥΠΕΘΑ και μας πουλαει πατριωτισμό. Μετα ρωταμε τι εχουν τα ερμα και ψοφάνε...

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κοραντής δεν είχε, για όσους γνωρίζουν τις διαδικασίες, καμία αρμοδιότητα επί των προσλήψεων ΕΥΠ τις οποίες τις κάνουν οι αρμόδιοι υπουργοί και όσο για τα περί αστράτευτου κλπ είδαμε και τους στρατευμένους... Αλλού είναι το ζήτημα φίλοι μου και όχι στη λάσπη που εκτοξεύεται με τους ανεμιστήρες από κάθε πικραμένο...

    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ολοι διαμαχη μου θυμηζει πολεμο σαρκοβορων που παλευει σαν τισ υεναισ για ενα πτωμα η ελλαδα πεθαναι και αυτοι τσακονονται ακομα για τισ μιζεσ και πολιτηκοι ολων των αποχρωσεων! βρε ουστ! αλλα φταιει και ο ελληνικοσ λαοσ που δεν τουσ εχει παρει ακομα με τισ πετρεσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]