Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο από το κέντρο της Αθήνας


Οι άλογες πολιτικές, οι πολιτικοί που στο όνομα διαφόρων ιδεοληψιών τους ή στο όνομα των επιταγών του πολυπολιτισμού, έχουν οδηγήσει την πρωτεύουσα της πατρίδας μας στα χέρια των λαθρομεταναστών, κυκλωμάτων εισαγόμενου εγκλήματος, που έχουν δημιουργήσει ολόκληρες περιοχές γκέτο, ελέω της πολιτικής ανοησίας του συνόλου σχεδόν της πολιτικής σκηνής της χώρας μας.

Η Αστυνομία (η οποία αρέσκεται στο να εκτελεί με μεγάλη ευχαρίστηση εντολές ισοπέδωσης ιθαγενών Ελλήνων) παρακολουθεί εδώ και χρόνια την εξέλιξη της μεθοδευμένης αρπαγής και κατοχής του κέντρου των Αθηνών. Η ηγεσία της Αστυνομίας, του θεσμικού οργάνου που είναι επιφορτισμένο με την προστασία και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, δεν τόλμησε ποτέ να θέσει τους άνοες πολιτικούς προ των ευθυνών τους. Ποτέ δεν υπήρξε καμία παραίτηση, καμία ανακοίνωση, είτε από ανώτερα είτε από κατώτερα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Αντίθετα, υπήρξαν πολλές μαρτυρίες πολιτών, οι οποίοι κατήγγειλαν την απραξία, αλλά και μερικές φορές την «συνεργασία», αστυνομικών με λαθρομετανάστες εγκληματίες. Μάλιστα, εδώ και χρόνια είναι τοις πάσι γνωστό πως αποκρύπτονταν από τα αστυνομικά δελτία, αναφορές εγκληματικών πράξεων στις οποίες πρωταγωνιστούσαν λαθρομετανάστες, αλλά και κάποιοι «κύριοι» και «κύρίες» - μέλη υποστηρικτικών προς την λαθρομετανάστευση ΜΚΟ.

Είναι δεδομένο πως οι λαθρομετανάστες είναι άνθρωποι που υποφέρουν και έρχονται (ή επιθυμούν απλά να διέλθουν) στην Ελλάδα για να ζήσουν μία καλύτερη ζωή. Αν και υπάρχουν πολλά ερωτήματα για την εκ μέρους τους ανεύρεση των «μεταφορικών», εμείς αναγνωρίζουμε πως κάποιοι «χτίζουν» περιουσίες από την ύπαρξη αυτών των ανθρώπων που βιώνουν την δυστυχία. Σαφέστατα τους αξίζει μία ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή. Σαφέστατα τους αναγνωρίζουμε πως έχουν κάθε δικαίωμα να εργαστούν και να φτιάξουν ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Όμως, αναρωτιόμαστε, πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται (ή και να ενισχύεται) η αλόγιστη εισροή τους στην χώρα μας; Πώς είναι δυνατόν κάποιοι να στοιβάζουν αυτούς τους ανθρώπους σε μία χώρα που δεν τους αντέχει (αριθμητικά) και να δημιουργείται έτσι μία κρίσιμη μάζα ανθρώπων προς εκμετάλλευση παντός τύπου;

Εάν τολμήσουμε να παραθέσουμε το μέγεθος του προβλήματος, θα λέγαμε πως σε ένα δωμάτιο που μπορεί να χωρέσει 5 ανθρώπους (παρέχοντάς τους την άνεση της διαμονής) κάποιοι στοιβάζουν 50!!! Δεν είναι λογικό να υπάρξει πρόβλημα; Δεν είναι λογικό να υπάρξουν κάποιοι που δεν θα μπορούν ούτε να αναπνεύσουν; Στην σημερινή Ελλάδα κάποιοι ξεφορτώνουν ανθρώπινες ψυχές για να εξασφαλίσουν είτε φτηνά εργατικά χέρια, είτε μία μάζα πίεσης και αλλοίωσης υπαρκτών οικονομικών μεγεθών που φυσικά λειτουργεί υπέρ των δικών τους συμφερόντων. Πέρα από την εισαγωγή οικογενειών που προσπαθούν σκληρά εργαζόμενοι και αγωνιζόμενοι να ευδοκιμήσουν, έχουν εισαχθεί μεγάλοι αριθμοί αγνώστου ταυτότητας λαθρομεταναστών. Μάλιστα, πολλές φορές οι υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας μας έχουν ειδοποιηθεί από «αδελφές» υπηρεσίες του εξωτερικών (π.χ. ΗΠΑ, Γαλλία κ.α.) για εισαγωγή μελών τρομοκρατικών ισλαμιστικών οργανώσεων. Δυστυχώς δεν υπήρξε καμία απολύτως μέριμνα για τις σοβαρές αυτές προειδοποιήσεις. Καμία απολύτως… Και το έγκλημα καθημερινά γιγαντώνονταν ποσοτικά αλλά και ποιοτικά. Την ίδια στιγμή, κομματόσκυλα ένθεν κακείθεν της πολιτικής σκηνής της χώρας, «αποκεφάλιζαν» ικανά στελέχη στην Αστυνομία και σε άλλες υπηρεσίες ασφάλειας, με αποτέλεσμα να υπάρξει η πλήρης κατάρρευση υπηρεσιών, των οποίων οι ηγεσίες αρέσκονταν σε πολιτικά ξεκαθαρίσματα ή σε δημιουργία διαγωνισμών για προμήθειες…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της πολιτικής αναλγησίας είναι η προχθεσινή ημέρα (12/5/2011), ημέρα σφαγιασμού του 44χρονου Έλληνα πολίτη στο κέντρο της Ελληνικής πρωτεύουσας, στο κέντρο των Αθηνών. Εκείνη την ημέρα που η οργή άρχιζε να ξεχειλίζει επικίνδυνα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Παπουτσής, δήλωνε περιχαρής μέσα στην Ελληνική Βουλή ότι «η εγκληματικότητα μειώνεται»!!! Φαίνεται πως ο σφαγιασμός ενός Έλληνα πολίτη αποτελεί ένα απλό στατιστικό νούμερο, το οποίο ουδόλως τον ενόχλησε…!

Η κυβέρνηση Παπανδρέου (δεν ξεχνάμε φυσικά και τις αθλιότητες εις βάρος του Ελληνισμού του γνωστού Προκόπη Παυλόπουλου) σήμερα έχει χάσει τον έλεγχο σημαντικού μέρους της πρωτεύουσας της χώρας (σχεδόν ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας) και αδυνατεί να αντιμετωπίσει το φλέγον πρόβλημα. Είτε ο κύριος Παπουτσής (ως καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός), είτε ο κύριος Ραγκούσης (ως υπουργός Εσωτερικών), είτε ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου (ως υπεύθυνος των όσων συμβαίνουν εντός ή εκτός της χώρας πρωθυπουργός), δεν αποφασίζουν μέχρι και σήμερα (14/5/2011) να κάνουν τα αυτονόητα… Δηλαδή, να εφαρμόσουν το νόμο και δίνοντας τις κατάλληλες εντολές να ξεκαθαρίσουν οριστικά και αμετάκλητα όλα τα εισαγόμενα κακοποιά στοιχεία και να ανακαταλάβουν τον έλεγχο της πρωτεύουσας.

Όλοι μας, φυσικά, σκεπτόμαστε πως είναι δυνατόν αυτή η κυβέρνηση -η οποία δεν μπορεί να υπερασπισθεί την Αθήνα από τους λαθρομετανάστες- να υπερασπισθεί αρκούντως τα σύνορα της χώρας σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα σε αυτά…

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ...Σαφέστατα τους αξίζει μία ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή... ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΘΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Σαφέστατα τους αξίζει μία ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή...

    Και στους Έλληνες αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες. Και ύστερα -αν υπάρχει και λειτουργεί η δημοκρατία- ας ερωτηθούυ ΟΛΟΙ οι Έλληνες σε πόσους και ποιούς αλλοδαπούς αξίζει μια ευκαιρία.

    ..τουλάχιστον ατυχής η διατύπωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κανουν την επανασταση τους και να σγαξουν τα καθαρματα που τους κυβερνανε. Εμεις δεν ειμαστε αποικιακή δύναμη. Οι Αγγλοι, οι Γαλλοι κλπ υπήρξαν. Να πανε να ζητησουν εκει τα ρεστα.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα και γιά τους λαθρομετανάστες μας χρειάζεται στρατηγικός σχεδιασμός. Χωρίς μία εθνική πολιτική ελληνικού έθους δεν μπρόκειται να υπάρξει λύση ή έστω σωστή κατεύθυνση προς την λύση της ελληνικής μας προβληματικής.

    Τα άτομα που ‘παίζουν’ μέσα σε τούτο το άρθρο, π.χ., Παπανδρέου, Παπουτσής, Παυλόπουλος κ.ά., είναι όλα τους προϊόντα ενός σαθρού πολιτικού συστήματος, σχεδιασμένου να παράγει αλλοίωση, διαφθορά, φθορά και παραφθορά σε κάθε εθνικου, κοινωνικού, νομικού, οικονομικού και πολιτικού θεσμού. Όσο ο ελληνικός λαός περιμένει εξωγενείς ‘ηγέτες’, όχι μόνον ούτε ανατροπή του πολιτικού συστήματος δεν βλέπουμε, αλλά ούτε καν ανάσα δεν παίρνουμε.

    Και ο Δημήτρης Καζάκης και ο Νϊκος Λυγερός μας λένε το ίδιο πράγμα: Μόνον ένας πεπαιδευμένος λαός μπορεί να δώσει τη λύση, έστω και αν ακόμα δεν βλέπουμε τ’ αστέρια, μα μόνο το σκοτάδι, μέσα σε τούτη την μαύρη νύχτα που ζούμε παγκόσμια ολόκληρος ο ελληνικός μας κόσμος.

    Μας λένε λοιπόν πως ο ελληνικός λαός πρέπει να αυτο-οργανωθεί γιά την προσωπική, κοινωνική, πολιτική και εθνική μας αυτο-θέσμιση. Το κακό είναι πως κανείς ποτέ δεν μπορεί ούτε να σχεδιάσει ούτε να θέσει σε εφαρμογή την αυτο-οργάνωση και την αυτο-θέσμιση ενός πληθυσμού, όσο πεπαιδευμένος κι’ αν είναι τούτος.

    Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να δημιουργεί συνθήκες που θα επιτρέψουν την αυτο-οργάνωση και την αυτο-θέσμιση του ελληνικού λαού. Και οι μόνοι που μπορούν να συμβάλλουν σε τούτο είναι οι νομικοί και δη οι συνταγματολόγοι.

    Τους το ζήτησε κανείς ως τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έξω όλοι οι Λαθρομετανάστες από την Χώρα, με πρώτο και καλύτερο τον Τζέφρυ Μινέϊκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]