Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλα για να πάρουμε την πέμπτη δόση από τους «κουτόφραγκους»…


Ας μη γελιόμαστε και μεταξύ μας. Το πραγματικό πρόβλημα της κυβέρνησης, αλλά και όλου του κρατικοδίαιτου καθεστώτος αυτή τη στιγμή, δεν είναι η ανάπτυξη και τέτοια παραμύθια, αλλά η εξασφάλιση της πέμπτης δόσης και κάθε δόσης από τα 110 δισ. (και μετά βλέπουμε), από τους “κουτόφραγκους” της τρόϊκας.

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κανείς αφελής που να πιστεύει ότι αυτό το κρατικοδίαιτο καθεστώς που έχει αδειάσει τα δημόσια ταμεία, που έχει αδειάσει τα ασφαλιστικά ταμεία και που συνεχίζει να απομυζά μέσω της υπέρογκης φορολογίας κάθε οικονομική ικμάδα των πολιτών, θα μετατραπεί ξαφνικά σε ένα παραγωγικό και φιλολαϊκό καθεστώς; Είπαμε, αλλά όχι και τόση αφέλεια πια!!!

Όσο μπορούσε να την βολεύει με τα χρήματα των δανείων και με όσα κατάφερνε να πιάσει από την φορολογία από τα συνήθη υποζύγια, όλα ήταν καλά. Μόλις κλάταρε ο τομέας των δανείων, έπρεπε να βρεθεί τρόπος που θα κάλυπτε αυτή τη ροή χρήματος. Η εύκολη οδός, για ένα σπάταλο και αντιπαραγωγικό καθεστώς, δεν ήταν άλλη από το ΔΝΤ και το μνημόνιο.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν όλοι γιατί σύσσωμο το καθεστώς στηρίζει το μνημόνιο και το θεωρεί «ευλογία». Μα είναι η σωτηρία του, η διάσωσή του και η παραπέρα χρηματοδότησή του, εις υγείαν των κορόιδων. Κανένα από τα κρατικοδίαιτα παράσιτα δεν νοιάζεται για την υποθήκευση και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, αφού έτσι κι αλλιώς, αυτή τη δημόσια περιουσία διασπάθιζαν και πριν.

Χωρίς να διστάσει λοιπόν καθόλου το καθεστώς αυτό, μπροστά στη βουλιμία του να…. συνεχίσει την απρόσκοπτη χρηματοδότησή του, υπέγραψε απίστευτα μνημόνια, εξευτελίζοντας και υποθηκεύοντας τη χώρα και έδωσε ενυπόγραφες υποσχέσεις στους “κουτόφραγκους” της τρόϊκας, που ουδέποτε είχε πρόθεση να τηρήσει.

Έτσι τουλάχιστον νομίζει.

Την νύφη όμως ποιος θα την πληρώσει;


Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]