Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φωτιά παίρνει η Γλυφάδα

  • Πεδίο μάχης η Άνω Γλυφάδα. Πογκρόμ σε μέλη συμμοριών μεταναστών μετά την δολοφονία στην πλατεία
Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και ειδικά στην Άνω Γλυφάδα, όπου ήταν και το στέκι του 23χρονου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αλλοδαπό συμμορίτη στην πλατεία Γλυφάδας. Η είδηση εδώ: Και βιαστής και μάγκας ο “οικονομικός μετανάστης”

Τα κρούσματα ξεκίνησαν λίγες ώρες μετά το φονικό από φίλους του δολοφονημένου αλλά αντί η κατάσταση να εκτονώνεται φαίνεται ότι οξύνεται επικίνδυνα. Από χθες το βράδυ μάλιστα υπήρχε κινητοποίηση και οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού του οποίου ο άτυχος νέος ήταν οπαδός.

Ήδη υπάρχουν μαρτυρίες για δεκάδες χτυπήματα σε επιλεγμένους “στόχους” αφού φαίνεται ότι οι νεαροί γνώριζαν αναλυτικά την ομάδα και τους “φίλους” του δολοφόνου, ενώ πολλοί φέρονται να έχουν εξαφανιστεί μετά τα πρώτα αντίποινα.

Οι πληροφορίες μας μιλούν ακόμα και για φονικό χτύπημα που όμως δεν μπορεί να διασταυρωθεί με τα εως τώρα στοιχεία. Άλλωστε μία “τυφλή” δολοφονία αλλοδαπού μέλους συμμορίας είνα από την φύση της δύσκολο να ταυτοποιηθεί ακόμα και από τις αρχές.

Ευελπιστούμε να μην υπάρξει συνέχεια, αλλά κυρίως ελπίζουμε να μην εκμεταλλευθούν αυτά τα γεγονότα "κάποιοι" από το παρακράτος και στήσουν "εξεγέρσεις"... Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, θα ήταν "δώρο θεού" για την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, μία εξέγερση λαθρομεταναστών αυτή τη στιγμή...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]