Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Αστυνομία στυλοβάτης της χούντας του Παπανδρέου


Μετά την σημερινή συμπεριφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, των δυνάμεων Καταστολής (ΜΑΤ) και της ηγεσίας του θεσμικού οργάνου της προστασίας των πολιτών, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Ημέρες χούντας, τότε που στους δρόμους της Αθήνας κυκλοφορούσαν οι χαφιέδες και οι αστυνομικοί προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τους πολίτες που εξεγείρονταν, θύμισε η σημερινή Αθήνα. Εκείνο το βδέλυγμα της χούντας των συνταγματαρχών, την Αστυνομία που είχε αναλάβει τον ρόλο του τραμπούκου της χούντας, την Αστυνομία που είχε μεταβληθεί σε όργανο επιβολής τρόμου και κρατικής βίας, εκείνη την Αστυνομία είδε σήμερα η Αθήνα…

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν δικαιολογίες περί τήρησης εντολών. Καμία εντολή που στρέφεται κατά των πολιτών δεν είναι νόμιμη, δεν είναι συνταγματική. Με πλήρη επίγνωση της παρανομίας και της κατάλυσης των νόμων και του Συντάγματος, η σημερινή ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και οι κατώτεροι αξιωματικοί αλλά και οι άνδρες των ΜΑΤ, έβαλαν με ιδιαίτερη σκληρότητα (απόδειξη οι δεκάδες τραυματίες –και ιδιαίτερα γυναίκες-, αλλά και ο πολύ σοβαρά τραυματισθείς φοιτητής) κατά Ελλήνων πολιτών. Αυτή η Αστυνομία σήμερα μεταβλήθηκε σε πραιτωριανή δύναμη καταστολής της λαϊκής βούλησης. Αυτή η Αστυνομία σήμερα έγινε όργανο των υπηρετών του ΔΝΤ και της τρόικας, που στοχεύουν στην εξαθλίωση της χώρας και όλων των Ελλήνων πολιτών. Αυτή η Αστυνομία, σήμερα, παραβιάζοντας τον θεσμικό της ρόλο, συντάχθηκε με δυνάμεις που στρέφονται (ξεκάθαρα πλέον) κατά του Ελληνικού πληθυσμού…

Κύριοι, τα ψέματα τελείωσαν. Θα πρέπει να γνωρίζετε, όλοι εσείς, που χτυπάτε Έλληνες πολίτες, πως υπάρχει και «η επόμενη ημέρα». Και στην «επόμενη ημέρα», θα ζητηθούν τα ονόματά σας, η δραστηριότητά σας στις ημέρες του άκρατου φασισμού που ζούμε. Η κοινωνία των Ελλήνων πολιτών θα σας οδηγήσει απέναντι στην Δικαιοσύνη, προεξαρχόντων εκείνων που χτυπήσατε με τόσο μένος, υπερασπιζόμενοι μία κυβέρνηση που τα μέλη της ομολογούν ότι δεν έχουν τον πολιτικό (και όχι μόνο τον οικονομικό) έλεγχο της Ελλάδας. Μπορείτε, σαφέστατα να κατανοήσετε πως λειτουργείτε πέρα από το νόμο, υπερασπιζόμενοι πρόσωπα και καταστάσεις που θέλουν να επιβάλουν τα χείριστα στην χώρα. Δεν υπάρχουν, πλέον, δικαιολογίες για εσάς, κύριοι… Συγκαταριθμείστε και προσμετράσθε ανάμεσα σε όλους εκείνους που υποσκάπτουν την ίδια την Δημοκρατία, που παραβιάζουν επανειλημμένως το Σύνταγμα της χώρας και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Αντί να κατεβάσετε τις ασπίδες σας, αντί να ανοίξετε τον δρόμο και να διευκολύνετε τους Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν το μέλλον τους (όποιο κι αν είναι αυτό) οι ίδιοι, σταθήκατε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο απέναντι από τον Ελληνικό λαό, στηρίζοντας τους διαστρεβλωτές της αλήθειας, την θλιβερή κυβέρνηση – τσίρκο του Γιώργου Παπανδρέου.

Για όσο διάστημα θα συντηρείτε στην εξουσία αυτούς τους γλοιώδεις ανίκανους και απάτριδες κυβερνήτες, που έχουν επιτεθεί σε όλα τα όσια και ιερά, σε όλα όσα με κόπους αλλά και με τιμή, διατήρησε ο Ελληνισμός, θα αντιμετωπίζεστε ως όργανα μίας χούντας που τοποθετήθηκε στην χώρα από εκείνους που ορέγονται την ισοπέδωση της πατρίδας μας. Μεταβάλλατε την Ελληνική Αστυνομία σε όργανο επιβολής τρόμου κατά των Ελλήνων πολιτών, σε όργανο αχαλίνωτης βίας κατά εκείνων που τολμούν να υπερασπίζονται αυτές τις σκοτεινές ημέρες την δημοκρατία. Δεν κάνετε το ίδιο όμως κατά εκείνων που δολοφονούν τους Έλληνες…! Γιατί άραγε; Επειδή, πολύ απλά, είστε πειθήνια όργανα ενός σύγχρονου φασιστικού κράτους. Και, δυστυχώς, είστε και ο μοναδικός λόγος που αυτοί οι τραγικοί βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας και επιβάλλουν τον εξανδραποδισμό των πολιτών.

Κύριοι της Ελληνικής Αστυνομίας, έχετε γίνει ο "στρατός της τρόικας" και φέρετε την απόλυτη ευθύνη για την συνέχιση του βιασμού της (της έστω κακής) δημοκρατίας της πατρίδας μας. Και ως εκ τούτου, θα αντιμετωπιστείτε την κατάλληλη ώρα ως υπηρέτες ξένης δύναμης κατοχής… Νομίζω πως γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό…


Αναγνώστης
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]