Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

George it's time to say goodbye

«Αναστέλλουν τη λειτουργία τους δύο μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, το Αρεταίειο και το Αιγινήτειο λόγω έλλειψης κονδυλίων. Όπως επισημαίνουν αρμόδιοι των νοσοκομείων, δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τρόφιμα, ούτε για καύσιμα αλλά ούτε και για φάρμακα. Τα δύο νοσοκομεία δεν θα μπορούν πλέον να συμμετέχουν στις εφημερίες και αποφασίστηκε να σταματήσουν να κάνουν εισαγωγές ασθενών

Πρώτο Θέμα: «….Ως φυσιολάτρης και fit πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει τα θερινά σπορ μιας και ο καιρός πλέον το επιτρέπει. Άφησε τα βουνά και το αγαπημένο του Mountain bike αξίας 5.000 ευρώ και χάρην της εγχώριας λιτότητας έπιασε κουπί για ένα πιο οικονομικό σπόρ, όπως το κανόε-καγιάκ. Το καινούργιο του απόκτημα αυτή τη φορά είναι ένα ντιζαινάτο και επαγγελματικών προδιαγραφών κανό αξίας σχεδόν 1000 ευρώ, που αγόρασε από το κατάστημα του κ. Μπουτσορή μετά την επιστροφή του από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Μπουτσορή να ξεκινήσουν προπονήσεις στο καγιάκ εν όψει του Πάσχα αλλά και του καλοκαιριού. Η συζήτηση, όμως, δεν έμεινε εκεί. Ο γυμναστής ξεκίνησε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το καγιάκ στην Ελλάδα και έφτασε να αναλύει στον πρωθυπουργό τα προβλήματα του αθλητισμού στη χώρα μας αλλά και τις ευκαιρίες αξιοποίησης των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Ο πρωθυπουργός εντυπωσιάστηκε με τις απόψεις του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και του είπε: «Σκέφτομαι να σε αξιοποιήσω κάπου όπου θα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σκέφτεσαι πραγματικότητα»….

Είναι δυνατόν; Ύστερα από αυτά τα ρεζιλίκια αλλά και τα υπόλοιπα που ακολουθούν να θέλεις να την κάνεις με κανό;

Και καταργήθηκε και το Λιμενικό …. Μέχρι να ξεκαθαρίσουνε αν η περιοχή είναι Ελληνικής ευθύνης SAR /FIR/ΑΟΖ έχεις φτάσει απέναντι.

Οπότε πάλι τυχερός είσαι. Όλο και θα βρεθεί κανένας Τούρκος ψαράς που δεν ρωτάει -εκ φύσεως- και πολλά πολλά.

Καλού κακού έχε και κάποιο διαβατήριο, ταυτότητα, driver’s Licence μαζί.

Μην περάσεις ρε παιδί μου το κάζο που πέρασες πέρσι που δεν σε πιστεύανε και θέλανε ταυτοπροσωπίες κλπ.

Γι’ αυτό, πούλα τουλάχιστο το ποδήλατο να βάλεις καύσιμα στο ελικόπτερο, να πας με χαϊλίκια.

Να δεις και την Ρώμη από ψιλά να την θυμάσαι.

GS





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα τετοιουσ που ψηφιζουμε καλα να παθουμε,τετοιουσ πολητικουσ ουτε στην ουγκαντα δεν εχουν ειναι να απορει καποιοσ πωσ υπαρχουμε σαν εθνοσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λεφτά υπάρχουν, δεν τους πιάνει όλους η κρίση, ας ζητήσουν από αυτούς που έχουν να βοηθήσουν, στα Βόρεια προάστια δεν καταλαβαίνουν για τι πράγμα μιλάμε εμείς τώρα,γιατί πράγμα μιλάμε αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαστε στην ΚΡΙΣΗΜΗ ΚΑΜΠΗ ,μεσω διαδικτυου ξερουμε εχουμε παραδειγματα [Αργεντινη] κτλ.Ολες οι δυναμεις του καλου και του κακου θα παραταχθουν αντιμετωπες για να ωθησουν το μελλον στο φως η το σκοταδι.Μας ρουφαει η μαυρη τρυπα των γεγονοτων ,τωρα ειμαστε στην ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ,με αυτοκυριαρχια να κανουμε τα σχεδια που θα κανουν ασφαλη την πατριδα μας,δεν πρεπει να τους αφησουμε να καταστρεψουν την Ελλαδα,και μετα ολο τον πλανητη,θα κανουμε αυτο που εκαναν οι προγονοι μας ,αυτο ειναι το κλειδι.Να αφουγκραστουμε την ανασα του Αιγαιου να ακουσουμε την ψιθυρο του Εθνους. Μας σπρωχνουν στα βαθη της Αβυσσου ,το Ερεβος εκει ειναι βαρυ και πνιγηρο που κοβει την ανασα ,οι σειρηνες τραγουδουν τα τραγουδια της λησμονιας ,να ξεχασουμε το ενδοξο παρελθον ,σταλα σταλα σταζουν της φοβιες,το αιμα ομως νερο δεν γινεται .Πολλες φορες η μοιρα ειναι αδικη ,εμεις θα κανουμε αυτο που μπορουμε να κανουμε, μαλλον το καλυτερο,αυτο που ξερουμε απο μνημης ,που ειναι γραμμενο στα κοκαλα μας ,οπως ηταν γραμμενο στα κοκαλα του παππουλη μας . Ειναι λαθος να ισχυριζεσαι οτι οσοι πεθαναν προσπαθωντας για τα ονειρα για την ελευθερια απετυχαν .Το μετρο ενος ανθρωπου δεν ειναι το μεγεθος της επιτυχιας του ,αλλα η ποιοτητα του αγωνα του. Μπορει πραγματι να υπηρξαμε ηλιθιοι ,ψηφιζοντας τους ιδιους ανθρωπους σε παραλλαγη ,ειμαστε ομως ικανοι και αξιζουμε το καλυτερο.Μπορουμε να διορθωσουμε τα πραγματα και να διαμορφωσουμε ενα τελειως διαφορετικο αποτελεσμα ,θα προσπαθησουμε για την ευκαιρια ,οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπορουν να κυβερνησουν αυτη τη πατριδα σαν σοφοι φυλακες,να αποτελεσουμε την απαρχη μιας νεας χρυσης εποχης .Τωρα ειναι η ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ,δεν προκειται να μας δωσουν αλλες ευκαιριες ,ας την αδραξουμε με το σπαθι μας,θανε μεγαλη διαδρομη αξιζει ομως ,τιποτα δε τελειωσε ,ακομα θεριζουμε τον καμπο ,βρισκομαστε αληθινα στην κρισιμη καμπη να φερουμε την Ελλαδα στο φως η θα την αφησουμε να βουλιαξει στο απυθμενο σκοτος . Ο Πλανητης περιμενει απο μας το φως ,το φορτιο βαρυ αβασταχτο ,ομως πρεπει να το αντεξουμε το εχουμε ξανακανει αδελφια ,ο φαρος της ελπιδας εισε εσυ,ατσαλενια θεληση , και θα νικησουμε δεν θα ειναι ευκολο αλλα θα το κανουμε . Θα προτιμουσατε να μεινουμε απραγη ,να κρυφτουμε αναμεσα στο κοπαδι,δεν θα σκυψουμε κεφαλι ,μια χουφτα ψυχες φτανει ,με αυτοκυριαρχια σχεδιασμενο ,με συνεση θα εκτελεσουμε το σχεδιο που εχει υφανει ο κεντρικος νους [ που δεν θα ειναι απληστος,κρυψινους ,και συγκεντρωτικος] ,.Το κοπαδι ειναι δικο μας θα το οδηγησουμε στην ασφαλεια ,θα βγαλουμε μια μια της βδελλες ,και θα σκοτωσουμε τα παρασιτα με την καταλληλη αντιβιωση ,θα ψαξουμε σε καθε κασονι για το σαπιο φρουτο .Εμεις θα παμε κοντρα στον καιρο, ορτσαριστα στο ματι του καιρου ,μπασο μουδα και φλοκο θυελλης για να περασουμε την λαιλαπα .Στην κρισιμη καμπη η πατριδα μας χρειαζεται ολους ,ολοι να βαλουμε το λιθαρακι μας για τον σκοπο.Δυο φιλοι ο πυρηνας ,δεκα πυρηνες οι ομαδα ,δεκα ομαδες η φαλαγγα.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]