Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έχουν καθηλωθεί F-16 λόγω έλλειψης ανταλλακτικών;


Το σοβαρότατο αυτό ερώτημα θέτει ανησυχώντας η εφημερίδα «Παρόν», έπειτα από απόλυτα αξιόπιστες πηγές της, όπως αναφέρει η ίδια στην δημοσίευσή της.

Τα πολεμικά μας αεροπλάνα F-16 βρίσκονται σε μεγάλο αριθμό εδώ και καιρό καθηλωμένα στο έδαφος, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, που είναι απαραίτητα για την αποκατάσταση των βλαβών που υπάρχουν.

Και αυτή η έλλειψη ανταλλακτικών οφείλεται στην έλλειψη πιστώσεων λόγω περικοπών στις δαπάνες από το υπουργείο Άμυνας…!

Δηλαδή, η πολυδιαφημιζόμενη από τον κύριο Βενιζέλο εξοικονόμηση 1,5 δισ. ευρώ επιτεύχθηκε και από την μη αγορά ανταλλακτικών, που περιορίζει τα F-16 τα οποία βρίσκονται στην δύναμη της Πολεμικής μας Αεροπορίας για να μπορέσει να προστατευθεί ικανά ο εναέριος χώρος της Ελλάδας από τους γνωστούς μας εισβολείς!

Ασφαλώς ακόμη και ο κύριος Βενιζέλος μπορεί να καταλάβει το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση Παπανδρέου (και ο ίδιος ο Βενιζέλος φυσικά) προς τους «φίλους» γείτονές μας.

Τελικά, το να μειώνεις τις δαπάνες για τους εξοπλισμούς αποδεικνύεται (εν τοις πράγμασι) πως αποτελεί μία πολύ εύκολη υπόθεση. Καταθέτεις τα όπλα και δεν χρειάζεσαι πλέον άμυνα… Μόνο διάθεση να «ανοίξεις τα πόδια» στις ορέξεις των γειτόνων χρειάζεται…

Δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχουν κάποιοι στην κυβέρνηση Παπανδρέου που τους αρέσει να… «ανοίγουν τα πόδια», αλλά είμαστε βέβαιοι πως σε λίγο καιρό, τα πόδια τους θα βγάλουν φτερά, για να μην γνωρίσουν την «ευγνωμοσύνη» των Ελλήνων…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αποδεικνυεται για μια ακομη φορα,οτι ο χειροτερος εχθρος μας ειναι ο κακος εαυτος μας,με το ενσωματομενο συστημα αυτοκαταστρφης,και το αυτοκτονιακο λογισμικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιοσδηποτε κρατικος λειτουργος (στρατιωτικος) γνωριζει με βεβαιοτητα οτι συμβαινει κατι τετοιο και δεν καταγγελει την προδοτικη αυτη πραξη είναι ενοχος εσχατης προδοσιας με την παραλέιψή του!!!!

    Τα υπολοιπα είναι αρλούμπες.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το ποιό αστείο της υπόθεσης ειναι ότι ανταλακτικά για τα F16 ξέρετε ποιός καασκευάζει;
    Μόνο η Τουρκία!
    (Αρχικά πριν 25 χρόνια περίπου το εργοστάσιο κατασκευής ανταλακτικών για τα F16 ήταν να εγκατασταθεί στην Έλλάδα. Αλλά το τότε αξιότιμα κομματόσκυλα που μας κυβερνάγανε δεν πολυσκοτίστηκαν και βούτηξε την ευκαιρία η Τουρκία.
    Βλέπετε κανένα κράτος δεν καταρέει από την μια ημέρα στην άλλη (όπως εμείς) αλλά ούτε γίνεται μια στις 5 ισχυρότερες χώρες (όπως η Τουρκία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]