Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανενόχλητο το έγκλημα στην Ελληνική επαρχία

  • Απονευρωμένη αστυνομία απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα
  • Η σιωπή των ΜΜΕ καταδεικνύει ένοχη συμμετοχή στον βιασμό της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών
Την Παρασκευή 08/4 στις 07.50 έγινε ένοπλος ληστεία στο υποκατάστημα της ALPHA BANK στον ΓΑΛΑΤΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Στο σημείο της ληστείας έφθασαν 3 ένοπλοι με μια καινούργια μοτοσυκλέτα και με ένα χρώματος λευκού μικρό αυτοκίνητο Fiat, οπλισμένοι με καλάσνικοφ.
Ένας εξ αυτών, σωματώδης, υψηλός κουκουλοφόρος έλαβε θέση απέναντι από την Τράπεζα, πυροβολώντας στο αέρα. Οι κάτοικοι και οι περαστικοί έμειναν έκθαμβοι, αμήχανοι, βλέποντες να διαδραματίζονται εικόνες τρόμου, εικόνες που είχαν δει στην τηλεόραση. Οι μαθητές έτρεχαν έντρομοι και πανικόβλητοι.
Οι «περίεργοι» παρακολουθούσαν δωρεάν το σκηνικό τρόπου. Οι 2 άλλοι ένοπλοι συνεργάτες του, φορώντας κράνη, προσπαθούσαν να παραβιάσουν την θωρακισμένη πόρτα εισόδου του προσωπικού της Τραπέζης.
Ο ένας μάλιστα από αυτούς, άρχισε να χτυπά την θωρακισμένη τζαμαρία με μια ολοκαίνουργια
Βαριοπούλα ! Χωρίς να παραβιάσουν την πόρτα ασφαλείας, κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό της Τραπέζης. Στους γύρω δρόμους υπήρχαν εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα τα οποία οι οδηγοί εγκατέλειπαν έντρομοι. Ο κουκουλοφόρος ληστής που είχε μείνει έξω προς κάλυψη, συνέχιζε να πυροβολεί στον αέρα.
Γύρω του και σε απόσταση 15-20 μέτρα υπήρχε άμαχος πληθυσμός που τον κοιτούσε έντρομος.
Βλέποντας να καθυστερούν οι συνεργάτες του, εντός της Τραπέζης, φώναξε «Τι με κοιτάτε έτσι;» και έριξε ριπές στον αέρα. Το καλάσνικοφ ξερνούσε φωτιά ! Ο απόλυτος τρόμος.
Στις 08.10 εμφανίστηκαν οι συνεργάτες. Έχοντες μια τσάντα και τον διευθυντή σαν όμηρο, επιβιβάστηκαν στο λευκό αυτοκίνητο Fiat, πυροβολώντας συνεχώς στον αέρα. Ακολουθώντας την αντίθετη ροή κυκλοφορίας, βρέθηκαν ενώπιον εγκαταλελειμμένου αυτοκίνητου, ανέβηκαν στον πεζόδρομο, βγήκαν στον δρόμο της παραλίας. Τα δύο πλέον καλάσνικοφ ξερνούσαν φωτιά. Καταιγισμός πυρών στον αέρα.
Διέφυγαν ακολουθώντας έναν στενό μονόδρομο που οδηγεί στο κέντρο Υγείας και στα σχολεία !
Αφήνοντες ελεύθερο τον διευθυντή, κατευθύνθηκαν σε σημείο όπου τους περίμενε ένα άλλο αυτοκίνητο μαύρο, μάρκας Porsche (από ότι λένε). Ακολουθούντες έναν αγροτικό δρόμο, έγιναν άφαντοι.
Άλλοι λένε ότι έφυγαν με ταχύπλοο, άλλοι λένε ότι είδαν το Porsche να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα επι της επαρχιακής οδού Δρυόπης Επιδαύρου.
Το ερώτημα που έχει μείνει σε όλους μας είναι «τι έκανε η Αστυνομία» η οποία απείχε 50 μέτρα από το συμβάν και πόσο ασφαλείς πρέπει να αισθάνονται οι «ηρωικοί πολίτες» της εγκαταλελειμμένης Ελληνικής Επαρχίας; Ως προς το τελευταίο απαντώ εγώ και λέω «καμία ασφάλεια , καμία προστασία δεν παρέχει το Ελληνικό Κράτος, στον πολίτη της ερημωμένης επαρχίας. Οι εκάστοτε κυβερνώντες υπολοιούν στην πράξη την λάθος αντίληψη, το δόγμα «Ελλάδα είναι μόνον η Αθήνα και ο Πειραιάς».
Ως προς το τι έκανε η Αστυνομία, είναι αλλουνού «παπά Ευαγγέλια». Ο υγιώς σκεπτόμενος πολίτης Δεν θα στραφεί εναντίον των παιδιών του. Ακινητοποιημένο το μοναδικό (χαλασμένο) περιπολικό της Αστυνομίας.
Μη επαρκής επάνδρωση προσωπικού. Ανυπαρξία ειδικών δυνάμεων καταστολής. Πως είναι δυνατόν ο Αστυνομικός της επαρχίας, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό να αντιμετωπίσει αυτούς τους αδίστακτους κακοποιούς, προτάσσοντας το «Νεροπίστολο» έναντι του καλάσνικοφ; Δεν θα γινόταν Μακελειό, σφαγή, εκτέλεση των αθώων πολιτών, εάν κάποιος αστυνομικός πυροβολούσε με το «νεροπίστολο»;
Η μεγαλύτερη τρομοκρατία είναι ο πολίτης να μην αισθάνεται ασφαλής στην ίδια του την χώρα, βλέποντας ότι οι θυσίες του δεν πιάνουν τόπο, αισθανόμενος ότι λεηλατείται από το Κράτος και το Κράτος τον αφήνει απροστάτευτο στην τύχη του. Σε τι τσέπες καταλήγουν οι φόροι που πληρώνουμε από ηλικίας 18 ετών;
Πως κατάντησαν έτσι την Πατρίδα μας αυτοί οι «απίθανοι τύποι» που μας κυβερνούν;
Μήπως είναι καιρός, ο άμοιρος πολίτης να αναλάβει την τύχη του και την προστασία της οικογένειάς του, στα χέρια του;
Για αυτό θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή και μόνον ντροπή οι κυβερνώντες και όχι οι πολίτες.
Συγχαρητήρια κύριε Σόμπολε. Όπως βλέπετε ο Πολίτης δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από εσάς.
Απογοητευμένος Πολίτης Τροιζηνίας που ήταν παρών στο συμβάν.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αφού οι "πολιτικοί" δεν κρεμιούνται μόνοι τους να τους κρεμάσουμε εμείς. Προτείνω την κλωτσιά στο σκαμνάκι να την δώσει κάποιος επιζών της στρατιωτικής κυβέρνησης της 21 - 04 - 1967.
    Αν ζούσαν στην Ιαπωνία θα έπρεπε να έχουν κάνει χαρακίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου, ευτυχώς που κάποιος "πολίτης" δεν πείραξε τον συνεργό με το πολύβόλο. Γιατί θα του ρίχνανε 10 χρονάκια φυλακή ακατέβατα, ενώ τον Αλκαπόνε θα τον τρομοκρατούσανε με 3 μήνες με αναστολή.
    Δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ακόμα ότι το κράτος και η δικαιοσύνη δουλεύουν για αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Για αυτό θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή και μόνον ντροπή οι κυβερνώντες και όχι οι πολίτες."

    Οι κυβερνωντες ομως ουτε ηρθαν ουρανοκατεβατοι,ουτε φυτρωσαν!!
    Οι πολιτες τους ψηφισαν!!
    Ακομα και οι πολιτες που δεν τους ψηφισαν(μεσω αποχης) εδωσαν την δυνατοτητα στους κυβερνωντες να καταξεφτυλιζουν τον πολιτη και την χωρα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]