Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μιά ματιά στο μυαλό του Γιώργου Παπανδρέου!!!

  • Θα είναι σίγουρα ένα από τα κρισιμότερα Σαββατοκύριακα αυτό που ξεκινά σήμερα για το παρόν και το μέλλον της παρούσας κυβέρνησης...

Θα είναι σίγουρα ένα από τα κρισιμότερα Σαββατοκύριακα αυτό που ξεκινά σήμερα για το παρόν και το μέλλον της παρούσας κυβέρνησης. Μετά τη χθεσινή, εξαιρετικά ψυχοφθόρα από κάθε άποψη μέρα, ο πρωθυπουργός αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να επανεξετάσει τη στάση του σχετικά με πολλά θέματα, αλλά εν αντιθέσει με την πεποίθηση που επικρτούσε έως και στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε, δεν πρόκειται να θέσει στον εαυτό του το δίλημμα των πρόωρων εθνικών εκλογών.

Άλλωστε, ο όλος χειρισμός του θέματος του Μεσοπρόθεσμου Προγραμματος και της ήπιας διατύπωσης του, ώστε να τύχει της μικρότερης δυνατής αντίστασης από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του, αποκαλύπτει την πρωθυπουργική διάθεση να μην χτυπήσει τελικά τη γροθιά στο μαχαίρι.

Πληροφορίες από το επιτελείο του αναφέρουν ότι η αλλαγή τακτικής αποφασίσθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι το κλίμα στις τάξεις των βουλευτών ήταν όντως οριακό, οπότε δεν θα έπρεπε να αποκλείονταν ανοικτές ανταρσίες, αν αποφασίζονταν να ακολουθηθεί μια πιο σκληρή στάση. Το γεγονός, ωστόσο, ότι από την πλευρά της τρόικας διαμηνυόταν πως η λύση των πρόωρων εθνικών εκλογών θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφική, έκανε το Μέγαρο Μαξίμου να αλλάξει τελικά γραμμή πλεύσης.

Παρ' όλα αυτά, ο κ.Παπανδρέου θα πρέπει μέσα στις προσεχείς ώρες να αποφασίσει ποια στάση θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής, καθώς, η αντιμετώπιση του Μνημονίου αλλά και του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου είναι πλέον ανοικτά εχθρική. Και όσο η κυβέρνηση ακροβατεί μεταξύ τρόικας και επίδοξων ανταρτών, τόσο η κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]