Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη άσκηση των ενόπλων δυνάμεων της ΠΓΔΜ


Σύμφωνα με το σχεδιασμό της σκοπιανής στρατιωτικής ηγεσίας, συνεχίζεται η άσκηση με την επωνυμία «Μacedonian Flash 07» στο πεδίο βολής του Krivolak με τη συμμετοχή 1.500 οπλιτών των ενόπλων δυνάμεων της χώρας (ARM).

Σύμφωνα με τον επικεφαλής Συνταγματάρχη Velin Stojanovski, οι ασκήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της αξιολόγησης από το NATO. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για την επικείμενη αξιολόγηση της μεσαίας ομάδας που αποτελούνται από πεζικάριους της 1ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού σε συνδυασμό με την 2η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού, που εικονικά αποτελούν τις δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αύριο θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση με ομάδες πεζικάριων που θα έρθουν σε επαφή με (εικονικές) δυνάμεις του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το σχέδιο σύμφωνα με την τρίτη φάση που θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 14 Απριλίου.

Στόχος της άσκησης είναι η αξιολόγηση της διαλειτουργικότητας των σκοπιανών ομάδων, με τις μονάδες του ΝΑΤΟ και η ετοιμότητά τους για την υποστήριξη επιχειρήσεων υπό της ηγεσίας του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]